Iskreno, mene sad ovaj jelovnik u vrtiću spašava!
Jer nema šanse da bih mu ja doma uspjela tako raznovrsno i zdravo kuhati svaki dan juhe i variva, a i tamo je malo drugačiji režim jela - sjedi se i jede, a ne ko doma - landra po okolo, igra, gleda crtić i eventualno ako je jaaaaaaako gladan nešto jede. Uostalom, ako smo MM i ja na poslu dobro ručali, kad dođemo doma, nemam potrebe niti nešto pretjerano skuhavati, pojede se još eventualno nešto za večeru (a nekad neće niti to) i to je to.

Mene zapravo brine to što patrik vrlo rijetko doručkuje. Prije vrtića nikad ne stignemo, a ako se malo kasnije probudi, ne stignemo niti na doručak u vrtić. Iako tete mi kažu da niti kad sitgnemo baš i ne jede (zdrave stvari tipa - žganci, griz, cornflakes...), osim ako je neki sendvič (tzv. čupavi) ili nešto slano, a to i nije baš tako često otkad su izbacili salametine i hrenovke. Doduše oni ubrzo imaju voće za užinu, pa i nije gladan do ručka, a ručak u zadnje vrijeme uvijek dobro pojede. Čak i kad je neko varivo koje ne voli (iako je to rijetkost) teta mu umače kruha i da mu meso iz variva () , pa se ipak najede.
Iako, s obzirom da se čitavu noć, a i ujutro natankava mljekom, nije ni čudo da mu se za doručak ne jedu mliječne stvari....ne bi ni meni.

Kad smo doma za doručak pojede špek, kobase, pršut i to sve bez kruha :shock: samo, samcato.