Mial-uf...stvarno puno pelena za noć. Ustvari bilo kakvo previjanje je koma,ali šta je tu je. Roko već od prvog rođoša koristi isključivo Libero maxi pelene i nema propišavanja. Te su čini se najveće od 15-30 kg a pošto su njemu noge oduvijek bucmaste te pelene su nas spasile. Probaj njih!
I kod nas oblačno,ali bez kiše pa ćemo svakako van!
Roka sam maloprije probudila jer bi inače do 11 spavao.
Stijena-već sam si odavno rekla zapisivati sve Rokove fore,jer će mi kasnije biti žao ,ali eto uvijek zaboravim![]()
Samo nek ti trudnoća bude uredna i sve će biti ok![]()

), al isto pokleknem i dam mu i cedevite i soka na mućenje i hrenovke i domaće kobasice i bombone i čokolade... ne previše, al tu i tamo. Mislim da ipak ne treba biti isključiv (osim kad dijete ima neki problem), pa mu poneki komad ovog gore nabrojanog, neće naškoditi. :/
), dok druge salame ne konzumiramo niti mi tak da ih pojede eventualno ako kojiput još znaju biti za doručak u vrtiću što je u posljednje vrijeme jako rijetko jer su se jako popravili što se tiče jelovnika :D . Mi doma eventualno imamo samo pršut, tako da mu je to dostupno. A nema šanse da ako nešto ja jedem, njemu ne dam. Osim što mi je to licemjerno, ne mogu niti izbjeć, jer ako vidi mene, naravno da mora probati. Ako ništa drugo, bar me odvikao grickalica i junka
) , pa se ipak najede.