-
kaj je najbolje mi cedevitu konzumiramo samo na moru
doma kupujemo sokovve samo kad očekijemo goste a uvijek imam donu na slaganje za svaki slučaj, litra mi traje pol godine
pijemo vodu i mineralnu, ivan voli i jedno i drugo
tu i tamo u dm- mu uzmem neki sokić da omasti brk
jede životinjsko svaki dan zbog sličica, ali to je fakat tanka čoksica
paštetu i hrenovke je jeo tu i tamo sada više neće? :?
juhiuca jee uvijek zakon, mrkva i brokula po novom
variva
ne igraju kod nas, špuinat obožava i sve vrste kuhanog mesa
od grickalica štapiući
napolitanke, keksići svih vrsta
mi smo puno toga promjenili u svojoj prehrani od kada je došao ivan
one stvari koje ne želio da jede jednostavno ne kupujemo, čips, krokiće
ali nem ašto on nije probao, ja nisam u tome rigorozna samo mi je bitno da je prehrana koliko toliko izbalansirana jer s njom od početka imamo problema
čak ga odnedavno i tete u vrtiću hvale da se puno popravio
ali on kao d aima neke svoje cikluse, evo nakon godinu dana opet jede mrkvu i brokulu a neće hrenovke
riba uvijek igra ali pohano odjednom izbjegava
a ja...ja sve gora što se tiče čokoladnih namirnica, od kad sam rodila luciju samo mlatim po njima
neki dan sam načela jednog ivaovog djeda mraza i pojela do pola a kad je mm došao sa posla ivan me tužio tati da sam mu poječla cijelu čokoladu
večinu slatkiša što on dobije pojedem ja
obožavam bonbonjere, bajadere, ferrero rocher, praline, one prefine vitaminkine školjkice, sve od kindera...

stijena ja sma bila strašno umorna na početku, imala sma sreće ivan je bio tada jako miran i nije bilo puno posla s njim
pričaj sa patrikom kao sa velikim, maleni mogu biti jako empatični
nakon nekog vremena je ivan sam skužio da neke stvari ne mogu,
došao bi do mene i u pola rečenice koja počinje sa ajmo bi se sjetio da ja to ne mogu i išao potražiti tatu ili nekog drugog i obično bi rekao" mamma ne može, ima bebu" ia iako sam stalno spominjala bebu to nije rezultiralo ljubomorom, pa i sada kada dojim on skuži i ne davi, ne navlači me, nismo imali još niti jednu takvu scenu
ali ja non stop objašnjavam, pričam i kod nas to pali
ne kažem da tako mora biti i kod druge djece...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma