U zadnjih par mjeseci oko mene barem 10 cura ostalo trudno. Nije lako, sve su mlađe od mene i kraće u braku od mene. Imam osjećaj da me svi preskaču. Nije mi krivo zbog njih, dapače ne bih nikome poželjela problem kod začeća, nego zbog sebe.
Kako se vi nosite s viješću da je neka vama poznata osoba zatrudnjela?

Odgovori s citatom
iz srece jer mi je drago za njih ali jos vise
stoji mi knedla u grlu, gusi me sve i naravno u isti tren mi prolazi niz glavu da mozda nam nije sudjeno imati bebicu i da necu nikad vidjeti taj famozni +, a jos kad te iste te osobe pitaju " a sta Vi cekate" e onda sam
ali trudim se da se sto prije vratim u normali i da pozitivno razmisljam jer optimizm je pola put do uspjeha
I ja ovako.
kad dobijem plus očekujte od mene svakodnevne suze za sve ..i kukanje za kojekakve sitnice.
ali se isto tako radujem novoj mrvici. I lagala bih kada bih rekla da ne osecam tu zaoku ljubomore...Hiljadu puta se pitam zasto i kada ce se to meni desiti? I sve te price o trudnoci, bebama, deci...Saslusam ih, pricamo o svemu tome i uvek sam nasmijana i jaka pred njima, a u sebi osecam neizmernu tugu. Nekad ne odlazim kod njih jer znam da ce se ceo razgovor svesti na bebe, na decu...onda kasnije osecam krivicu. Kako mogu biti takva? A sada vidim da nisam jedina i da vi prolazite kroz ista osecanja...