-
Draga Jim, znam da je veoma tesko razgovarati ako oboje niste u svojoj svijesti prihvatili i shvatili da imate problem. Ja sam na primjer imala situacija i situacija kad sam pokusavala razgovarati sa MM ali on jednostavno nije prihvatao, i stalno je govorio da sam ja nestrpljiva i da razbijam glavu sa glupostima. Nakon par mjeseci kada je zapravo shvatio i sam malo razmislio da se ovo nase pokusavanje bas produzilo, i pored povremenih stimulacija, poceo je kao pomalo i sam ispitivati. Sad kad sam ponovo krenula sa stimulacijom klomifen uhvatila sam momenat i porazgovarala sa njim. Naime, rekla sam mu da ukoliko nije uz mene 100% , i ukoliko nece da se potrudi da vodimo ljubav i kad se mora a ne samo kad zelimo, mora da mi kaze jer nema svrhj da ja u tom slucaju pijem kojekakve hormone ako i on nece sudjelovati u tome! Sad smo dobro i razumijemo se a i trudimo zajednickim snagama.
Zato draga znaj da te razumijem a i TM. Svi mi imamo teskih momenata i to toliko teskih da se cini kao da necemo istrajati. Medjutim mi smo jaki i sve sto naj ne unisti sigurno nas ojaca!
Ljubim te
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma