Draga Jim!
Ja i MM smo već jako dugo zajedno- ne brojim samo godine braka. Smatram ada smo jedan od parova koji se nadopunjuju potpuno u svemu- od kuhanja, spremanja, shopinga, pjevanja i puno x stvari. Toliko smo postali kompatibilni tokom godina da smo zajedno i u trenutnoj neplodnosti!
Nemoj me krivo shvatiti- mi smo ustvari jako različiti. Ja volim plesati- on baš i ne! Ja volim sporo hodati - on zna samo brzi hod.
Ono u čemu smo različiti radimo na samo. Svako ima svoju slobodu i ne osjeća se sputanim.
Kad smo saznali da ne možemo lako začeti bebu - prije cca 6 godina- bili smo skrhani, ali smo nakon nekih pretraga odlučili- dok još malo ne sazrijemo nećemo žuriti. Prošle godine smo odlučili da smo sazreli, ali ipak ćemo polako i hladne glave. Nikad ne skači u vodu dok si vruć. Ako trebate odmora - uzmite ga! Radite ono što svakog pojedinačno zadovoljava kako bi vratili energiju u Vaš brak za nove borbe! Svako svoju bol i nesigurnost ispoljava na svoj način. Ja sam plačipi... i kad god sam malo uzrujana knedla mi je u grlu. Ako vidim da bi mogla pretjerati- odmaknem se i ohladim, a onda hladne glave rješavam problem. MM je još trezveniji i on kad vidi da je moja knedla sve veća on se miče jer zna da nam u tom trenutku treba prostora. (čitaj pobjegne pred burom)
Znam da čete i vi svoju bitku dobiti, ali naoružajte se sa strpljenjem! U međuvremenu imate jedno drugo i nema ljepše stvari od pružanja i dobivanja ljubavi osobe s kojom si odabrala životni put! Prisjeti se!!! I samo veselo.
Ne bojte se neuspjeha jer: neuspjeti je neuspjeh samo ako ne uspiješ pokušati ponovo!
I zapamti - nekad je dovoljno samo šutjeti i zagrljen se prepustiti i tuzi i sreći s voljenom osobom. Pa radi tih trenutaka i znam da želim bebu sa svojim mužićem! A kako cure s foruma znaju reči: dostava samo malo kasni, a dok ne stigne ne zaboravite uživati u Vama!

)
Odgovori s citatom