Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Neugodni trnci kroz tijelo

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Neugodni trnci kroz tijelo

Trazila sam nesto na ovu temu i uglavnom spominjete trnce u rukama ili nogama za vrijeme trudnoce. Medjutim ja nisam trudna (iako mi se ova neugodna pojava pocela javljati za vrijeme trudnoce koja je zavrsila sa kiretazom u 10 tj. ) i javljaju mi se ti neugodni trnci koji mi odjednom prolaze kroz cijelo tijelo koje me onda pocme i svrbit, najvise po ledjima. Par puta bi primjetila da mi se to dogodi kad se uzrujam ili trznem zbog necega ali evo danas to mi se dogodilo dok sam vjezbala na orbitreku. Neznam sa cime to povezat. Ima li netko sa slicnim iskustvom ???

gabrijela7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni se prije nekih pola godine desilo da mi je zatrnila cjela jedna strana tjela,...prvo usta,pa ruka pa noga,...pa stomak,...al samo pola tjela......nakon toga u više navrata desilo mi se da mi tako trne pomalo neki dio ...samo trnci...lice...prst...ruka..noga...pripisano mi je to stresu, i aneksioznosti,..oslabljenom imunitetu...al ja sam imala i čitav niz ostalih simptoma....možda je kod tebe samo loša cirkulacija......

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Gabriela hvala ti na odgovoru, vec sam mislila da se to nikad nikome nije dogodilo. Istina, meni je cirkulacija grozna, ruke uvijek hladne, malo se krecem i pod stresom sam dosta....vjerovatno je to uzrok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •