Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pad imuniteta

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Pad imuniteta

Ako ovome postu nije mjesto ovdje slobodno ga premjestite, samo recite gdje.
    Moje kumče ima 6,5, jako smo povezani i zato želim pomoći koliko mogu. Svako ljeto dođe kod mene na nekoliko dana, ovo ljeto je dobro bolesna. Curica ima temperaturu svakih tjedan dana i to konstantno pola godine. Rađene su sve pretrage i dr. su svi govorili da je s njom sve ok, viroza, prehlada, upala uha...zadnje je bio alergijska astma, dobila terapiju za 2 mj. i trebalo bi proći. A kad dođe u pubertet nestat će skroz. U terapiji je skoro 1 mj. i opet temper. Sad više ne može niti jesti, što prije nije bio nikakav problem, uopće nema apetit niti joj se išta sviđa. Ni slatko :?
    Kupovali su joj svakakve vitamine za otvaranje apetita i imunitet, ali nije pomagalo. Naravno sad ih je pomalo i strah, imunitet je skroz oslabio, boje se da se teže ne razboli...
    Zanima nas kako djelovati i što učiniti. Postoji li neki prirodni lijek za podizanje imuniteta na bazi bilo čega, prirodni sokića, meda... :?

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tek sam sad skužila molim moderatoricu da me prebaci na zdravlje djece

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dok nas ne premjeste: i moja je Ema imala sličnih problema, ne tako jako, ali imunitet joj je bio totalno narušen pa je pedica prepisala nekakav lijek koji smo kupili u Austriji i bio je jako dobar. Nije prirodno, ali je pomoglo. Nije čudom ozdravila, ali se stanje popravilo. Zovu se broncho... nisam baš sigurna u pun naziv. Preporod smo doživjeli nakon što smo izvadili krajnike (sva tri)! Bilo je za ne povjerovati. Želim vam sve najbolje

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Probajte Enerplus bočice, nas su spasile!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    jel to ima u Hrvatskoj za kupit??

koliko košta?

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Imaš za kupiti u svakoj apoteci, a koliko košta ne znam jer uvijek uzmem nešto uz to ili mi ih kupi MM ili sveki pa ne znam točnu cijenu

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    Što je to

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hej, ozbiljno ću ti odgovoriti da je i moj sin u toj dobi imao pad imuniteta. I probali ovo, i ono itd. Krvna slika uredna. Dok meni nije palo na pamet da mu izvade BAŠ željezo (a ne samo Hb, koji je bio ok.).
    I imali smo što za vidjeti - anemija.
    Od kada je bio počeo uzimati Fe, dijete više nije dobivalo česte infekcije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •