moja je bila katastrofa. Prvi put kad je došla mi je objašnjavala da ju na jednoj cici držim maksimalno 20 minuta i onda pređem na drugu jer da beba nema kaj cicati jednu ciku više od 20 minuta. Ako slučajno nešto ostane u toj cici da to obavezno izdojim. Hvala bogu da sam već u trudnoći visila na forumu pa sam bar teoretski znala kako bi trebalo dojiti, pa ju nisam poslušala. Odmah mi je preporučila da kupim dudu varalicu, zato što nema šansi da beba zamijeni dudu i ciku!!!
Kad je pogledala pupak me pitala jesam li močila oko njega, ja sam rekla da sam ju samo prebrisala mokrom krpicom, pa se derala na mene da moram paziti jer da evo sad se gaza zalijepila za pupak i da sad ona ima posla s tim!!!!! Onda ga je ona sredila (u doslovnom smislu te riječi), i rekla mi da gazicu na pupku mijenjam pri svakom presvlačenju. Naravno pri slijedećem presvlačenju gaza je opet bila zaljepljena.![]()
Kad je pupak otpao sam ju ponovno zvala, na njezinu molbu, i došla je sutradan u totalnoj prehladi- bez maske!!![]()
![]()
Ja sam podivljala. Pupak se malo zagnojio pa mi je rekla da odem na laporizaciju pedijatru pa da ju opet nazovem da ona pregleda za par dana. Nisam ju više zvala- pupak je pregledavala pedijatrica.

Odgovori s citatom