-
arhitekt
Za par mjeseci počela bih uređivati prizemlje kuće - dnevni boravak, kuhinja, hodnik i wc.....i svakako bih angažirala dobrog arhitekta ili arhitekticu. Možete li mi nekoga preporučiti i reći koje su okvirno cijene?
Hvaaaaaaaaala
-
imaš ih ovdje na forumu, MGrubi, Apricot (ili Anchie) ima još pokoji ... nadam se da nije tajna, ako je neka se briše post.
-
Osoblje foruma
do daljnjega, nažalost, ne mogu ništa, krcata sam...
mogu preporučiti svoje kolege koji se bave interijerima, ako hoćeš...
-
Nažalost, moja iskustva s arhitekticom nisu za preporuku ...
Čula sam za neke super (dok sam ja tražila), ali oni su konstantno prebukirani!
-
Osoblje foruma
MikiMama, pa što se dogodilo?
baš je nešto loše napravila, dala pogrešan savjet... ili jednostavno na kraju nisi bila zadovoljna (što se dešava)
-
Sve skupa nije baš štimalo. Sva sreća ništa velikog (na vrijeme sam uspjela ispraviti te veće stvari), ali od njenog kašnjenja na svaki dogovor, pa tako i kašnjenja s izvršenjem poslova, troškovnika za kredit kojeg je izradila upola manje nego je na kraju bilo (neke velike stavke jednostavno je zaboravila unjeti!) - možeš misliti panike usred radova kako doći do još toliko novaca - precizno dogovorene želje prenosila je majstorima ili polovično ili neprecizno, i ostalih sitnica, A NADZOR DA NE SPOMINJEM! Srećom ja sam veliki dio radova još bila na porodiljskom pa sam ja, totalni nestručnjak, odrađivala nadzor, a plaćala njen!
OT, šta napraviti kad tako usred radova i posla shvatiš da arhička (ili majstori) nije ni upola dobra: sve zaustaviti na neodređeno i tražiti novog, ili se poklopit ušima i nadati da neće biti prevelike štete?
-
!
Može preporuke i na pp.....Voljela bih nekoga neopterećenoga pomodnim....da puno ne komplicira..i spremna sam za to dobro platiti
-
-
ajme Apri da sam znala da si u ovim vodama ne bi se na skupštini maknula od tebe
al dobro, nije još kasno, projekt je gotov, kuća se gradi, ali voljela bih jednom čuti tvoje mišljenje o nekim mojim idejama dok nisam nešto zabrljala. može???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma