I mi od prvog dana spavamo zajedno (istina, MM je skoro 2 mjeseca spavao u dnevnoj zbog straha da ju ne zgnječi iako ja u to nisam vjerovala), trgovina je uvijek otvorena, jedino sam ju znala dizati na podrigivanje jer bi se inače brzo probudila pa stenjala i okretala se. Sad nakon uspavljivanja sikom ide u krevetić pa se probudi jednom, dva puta prije nego što ja idem u krevet pa ju uspavam sjedećki, a onda kada se treći puta probudi idemo zajedno spavati.
Pokrivamo se jednim jorganom (M. i ja, MM ima svoj) i uvijek je pricvrljena uz mene.
Budući da ne moram biti pokrivena do nosa, ne smeta mi što mi je pidžama dignuta gore.
Kad skužim da je jednu posikila (meškolji se, ali ne otvara oči), prebacim se na drugu stranu i tako nekada jednom, nekada tri puta noću.
Isto radimo i po danu, lijepo uz nju odspavam sat i pol jer inače ne znam kako bih preživjela dan s obzirom na kasnonoćno lijeganje. Zapravo drugačije ni neće spavati po danu osim ako sam pored nje i sika u ustima, ili barem blizu ustiju. Sveki je neki dan konstatirala da će biti bed onome tko ju bude čuvao (njoj ) kada jednom počnem raditi jer mu neće zaspati, ali kontam da je dobro dijete i kad skuži da nema sike da će zaspati i uz malo maženja.