ponekad zaspem, moja ela nije baš najmirnija. dok doji grebe me, udara nogama, ako joj bradavica klizi hvata ju zubima i sl. i tako je moguće po pola sata, sat da ima neko aktivno dojenje. ponekad kad doji mirno zaspem. po danu kad doji i spava čitam knjige ili gledam tv (po danu odspava jednom oko 15min i još jednom možda sat, dva dojeći +15-30min sama).
s filipom je znalo biti strašno po noći i o tome neću ni pisati, pamtim samo sretne dane.

Odgovori s citatom
Meni su ta buđenja koma, koma... čujem ga odmah čim se stane meškoljiti, ali mi treba pola minute-minuta da se razbudim... najgore mi je od 1-3h tu negdje sam poluluda od toga da ne mogu ostati budna. Jako se bojim da ne bih zaspala. Nekad muža budim da priča sa mnom da ne zaspem, nekad me mora masirati da ne bi zaspala. Opsadno stanje. Nekad se ustanem prošetati da se rasanim. Nekad odem pa nešto pojedem da me malo razbudi. Namjerno dojim nadlakćena, jer ako se spustim glavom/tijelom dolje - gotovo, zaspat ću! Na sreću, Mališa moj cica 10-ak minuta i gotov je... No, od 22h do 7h budi se jedno 4-5 puta. A čega se bojim? Pa da ga ne ozlijedim... da mu ne povrijedim ručicu... zavidim onima koje nemaju taj strah.
)
.