-
Evo da se i ja napokon ukljućim...
Pratim ovaj portal od kad sam zatrudnjela, ali sada prvi put pišem. Ja sam danas ušla u 34. tjedan i danas sam imala grozan dan. Došlo mi je da iskočim iz vlastite kože. Prvo noć je bila grozna beba se nije prestala micati što se nastavilo i cijeli dan. Naravno sretna sam da ga osjetim i u suprotnom bi sigurno paničarila, ali bolovi koje sam počela osjećati su stvarno koma. Cijeli dan me bolio trbuh, osobito u donjem dijelu. Nadam se da je to normalno. Da li netko od vas zna gdje se sada nalaze naši jajnici, mislim na kojem predjelu?
-
Nemam pojma ni gdje su jajnici niti sve ostalo. Ali mislim da nema potrebe za panikom zbog boli. Vjerojatno te boli jer se širiš ili ti je bebač previše dubio na jednom mjestu. Mene zna cijeli trbuh boliti i nakon što se smiri ako je bio jako aktivan. Prije sam se znala uznemiriti kada bi par dana bio jako aktivan a onda dan, dva, tri ne bi ali sada mislim da je to nekako normalno. Bitno je samo da se redovno javlja. Ali ako misliš da je bol prejaka, da je konstantna ili se pojačava nazovi ginića i posavjetuj se s njim bolje nego da se grizeš što bi moglo biti.
-
-
Hvala ZIMA na odgovoru. Lakše je kad znaš da nisi jedina s tim ''problemima''. Hvala Bogu moja bol nije konstantna, zapravo ju najčešće osjećam noću kada pokušavam spavati na boku (po prporuci ginića) pa beba očito nalegne na moja crijeva. Pozdrav!
-
-
Ma ja mislim da je njemu jadničku već stvarno dosta da bude stisnut pa traži izlaz
-
-
-
Osoblje foruma
-
Znala sam, nema nama spavanja, i bit će da ćemo morati lebdjeti kad zaspe, da ga ne bi probudili
Kaže moja mama "ma nema ti to veze, vidjet ćeš kad se rodi, aBd."
I onda kaže ključnu rečenicu "i meni se je Selma više mrdala nego ti, dok sam sa njom bila trudna!" Pa šta imam vidjet kad se rodi, moja se sestra nije mogla nafatati dok je bila mala (a ne može ni sad).
Zaključak, nema spavanja, puno fizičke aktivnosti, lagan san, i garant neće htjeti jesti ništa zdravo (za razliku od sestre). Samo da bude zdrav, pa ja idem po treće, ćim malo dođem sebi, da kompenziram ekstreme
-
-
-
I ja imam malenog nemirka u stomaku
.
Doduše, nije da me strašno bole udarci, ali čini mi se da je za 26 tjedana dobro živahan.
I moram priznati da mi to jako paše.
A što se tiče prognoze kakvi bi mogli biti kad izadju vani.....
Danas mi prijateljica priča da je prvu curicu jedva osjetila u trudnoći ali zato je "platila" sve kad je izašla vani.
Dok je druga bubala i lupala iznutra ko mali razbojnik, a od kada se rodila - mirna je ko bubica.
Dakle vrijedi ono pravilo da nema pravila.
-
Živim u nadi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma