Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: gruba koza na kolenu, pa osip po telu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno gruba koza na kolenu, pa osip po telu

moj n. ima skoro 4. meseca, iskljucivo dojen, minimalno upotrebljavamo sredstva za higijenu (mislim na sapune, deterdzente, kreme i sl...). do sada nije imao nikakvih problema sa kozom, dok mu se pre neki dan nije na kolenu pojavio mali deo, povrsine 1x1cm, koji pod rukom deluje grubo (kao da se ogrebao necim, a nije), blago je crven i malo se peruta. mazala sam ga par puta pavlovicevom kremom, ali nista se nije promenilo. garderobica koju nosi je iskljucivo pamucna, nista nisam menjala u nacinu njenog odrzavanja.
    ima li neko ideju sta bi to moglo da bude :?
    sledece nedelje idemo kod pedijatra na redovan pregled, pa ne znam da li da cekam do tada ili da idemo jos danas?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od boravka na stomaku i "plivanja" nista strasno

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Excipial Lipolotion - blag a učinkovit losion za suhu i perutavu kožu. Toplo preporučam, ak bude potrebno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa i ja sam razmisljala da nije od nekog takvog polozaja, ali n. uopste ne voli lezati na stomaku tako da to vrlo retko radimo... kad god pokusam da ga stavim on protestvuje i brizne u plac, tako da ga ne silim...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa, ne znam, moji su znali dosta vremena provoditi na stomaku, plivajuci i tako bi im dosli ti "pecati" na koljenima... :/ al bi se pojavili nakon malo vremena, nije trebalo da leze satima i da to traje mjesecima

uglavnom, kad bi mi se ucinilo da je pregrubo (cisto moj majcinski subjektivni dozivljaj ), mazala bih maslinovim uljem, npr.

nikakva kemija

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

razumem... al sad se stanje pogorsalo
    sad se pojavilo crvenilo na delu iznad pojasa pelena a ispod grudi i sitne crvene tackice, tj. osip, u tom istom delu, kao i na obe nogice...
    da li moze da to bude od vrucine? mozda sam ga previse obukla... par dana nije bilo grejanja, a jos je duvala i kosava (a nasi prozori ne dihtuju pa je promaja i hladno)... a i ja sam neispavana pa nemam realnu predstavu kako je u stanu... hladno mi je od umora...
    on se ne zali, nije kenjkav... bas naprotiv, lepo je raspolozen i normalno jede, spava i sl...
    setila sam se jos nesto... od pre cetiri-pet dana koristimo baby ulje sa kamilicom, ali u veoma malim kolicinama... a i poceli smo postepeno, pa i dalje ga koristimo samo na odredjenim delovima tela (za masazu)...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •