Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: deko kamen

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno deko kamen

Ja sam trenutno u gradnji kuće, voljela bih dijelove zidova (i vanjskih i unutarnjih) obložiti deko kamenom, pravim kamenom ili opekom. Ima li netko iskustva s ovim oblogama, gdje naručiti i kako se održavaju? (osim "DEKO kamena")

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je to jako lijepo ako je napravljeno s ukusom i mjerom jer neki ljudi se malo zaigraju . Jedino je malo briga kaj poslije ako to više ne želiš imati na zidu (govorim o interijeru) moraš skinuti sa zida, pa ponovno žbukati da bi dobio fini glatki zid,a to je puno posla i prašine.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja imam luk tzv. boltu napravljenu od knaufa i presvučenu umjetnom ciglom koja se montira za 2 sata, a prostim okom se ne može skužiti da je umjetna.
    To su nam prije 7 god radili "Jurić interijeri" , u njihovom dućanu koji je bio negdje kod NSB imali su svih vrsta umjetnih kamena.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Meni je to jako lijepo ako je napravljeno s ukusom i mjerom jer neki ljudi se malo zaigraju . Jedino je malo briga kaj poslije ako to više ne želiš imati na zidu (govorim o interijeru) moraš skinuti sa zida, pa ponovno žbukati da bi dobio fini glatki zid,a to je puno posla i prašine.
    ma nije, kamen se prodaje u pločama, kao i keramičke pločice.

božana, imaš ih kod kamenara, pa u "Beton Lučko", "Samoborki"...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •