Ja sam trenutno u gradnji kuće, voljela bih dijelove zidova (i vanjskih i unutarnjih) obložiti deko kamenom, pravim kamenom ili opekom. Ima li netko iskustva s ovim oblogama, gdje naručiti i kako se održavaju? (osim "DEKO kamena")
Ja sam trenutno u gradnji kuće, voljela bih dijelove zidova (i vanjskih i unutarnjih) obložiti deko kamenom, pravim kamenom ili opekom. Ima li netko iskustva s ovim oblogama, gdje naručiti i kako se održavaju? (osim "DEKO kamena")
Meni je to jako lijepo ako je napravljeno s ukusom i mjerom jer neki ljudi se malo zaigraju .Jedino je malo briga kaj poslije ako to više ne želiš imati na zidu (govorim o interijeru) moraš skinuti sa zida, pa ponovno žbukati da bi dobio fini glatki zid,a to je puno posla i prašine.
ja imam luk tzv. boltu napravljenu od knaufa i presvučenu umjetnom ciglom koja se montira za 2 sata, a prostim okom se ne može skužiti da je umjetna.
To su nam prije 7 god radili "Jurić interijeri" , u njihovom dućanu koji je bio negdje kod NSB imali su svih vrsta umjetnih kamena.
ma nije, kamen se prodaje u pločama, kao i keramičke pločice.Amelie32 prvotno napisa
božana, imaš ih kod kamenara, pa u "Beton Lučko", "Samoborki"...