Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Madrac 160x70cm

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Madrac 160x70cm

Dakle, treba mi madrac za dječji krevet gore navedenih dimenzija. Zna li netko gdje bi se takav mogao kupiti, a da ne košta baš kao suho zlato.
    U TL imaju samo 140x70cm (HESPO 400kn), u Adaxu također nemaju. U Perfecta dreams nemaju u standardnoj ponudi, već rade po mjeri, cijena 1020 kn za madrac od pjene, odnosno 717 kn s federima.
    Meni taj od federa baš nije simpatičan. Kakva su vaša iskustva?
    Marku radim mali krevet jer nemam mjesta za veliki, taj 140cm mi se ipak čini premali.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Prema našem iskustvu najpovoljniji madraci po mjeri mogu se naručiti u Diskontu madraca u Škorpikovoj. Mi smo prije godinu dana platili oko 800 kn madrac od pjene s presvlakom na skidanje dimenzija 170x90. Gotovo je za nekoliko dana.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Koliko sam shvatila iz zivkanja proizvođača kod nas ta dimenzija nije standardna - dakle samo prema narudžbi.
    Sad mi ostaje osnovna dilema opruge - da ili ne? Kakva su vaša iskustva?

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Prema našem iskustvu najpovoljniji madraci po mjeri mogu se naručiti u Diskontu madraca u Škorpikovoj. Mi smo prije godinu dana platili oko 800 kn madrac od pjene s presvlakom na skidanje dimenzija 170x90. Gotovo je za nekoliko dana.
    Sad tek vidim. Hvala na info. Idem ih baš nazvati.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo madrac 140x70, od pjene, kupili u KiKi ( je da je koštao kao i krevetić ). Mislim da je jako kvalitetan, tanji je od ovih madraca na federe, ali N. unatoč svemu tome ipak ne želi ni blizu krevetića...

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo ja sam baš kontaktirala ove što mi je Freja preporučila i madrac od pjene dođe 494 kn + 50 kn ako hoću perivu presvlaku. To je stvarno puno povoljnije od Perfectinih i Hespo-ovih madraca, tako da to naručujem.

A da li će Marko htjeti na krevetiću spavati to je i nama upitno, ali s obzirom da na proljeće stiže još jedna beba, moramo bar pokušati Inače on spava malo u kinderbetu, a više s nama u krevetu. Plan je da bar ono malo u kinderbetu zamijeni s malo u svom krevetu, a kinderbet prepusti bebici. A ionako smo i dalje svi zajedno u jednoj spavaćoj sobi. A vjerojatno i svi u istom krevetu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nazovi oriolik tvornicu http://www.oriolik.hr/ nas je madrac dimenzija 145x80 cm s dostavom doma dosao oko 250 kn mislim, ali vise od 300 kn sigurno nije

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

u ikee imaju krevete i madrace tih dimenzija. mi smo sve zajedno platili oko 150 eura. ne znam koliko je sam madrac kostao, mislim oko 70-ak eura.

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo mi smo ga baš kupili u Ikei. Imaju u toj dimenziji dva modela od spužve, po cca 30 i 40 eura, i jedan model sa oprugama al mu se ne sjećam cijene. Taj s oprugama nam nam je bilo nezgodno voziti, ovi od spužve su zarolani pa se lako stave u auto.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    nazovi oriolik tvornicu http://www.oriolik.hr/ nas je madrac dimenzija 145x80 cm s dostavom doma dosao oko 250 kn mislim, ali vise od 300 kn sigurno nije
    Super! Hvala! :D To je stvarno povoljno. Zvala sam i naručila madrac 160x70cm, debljine 12cm za 233 kn. Čovjek kaže da je izvedba kao klasični dječji madrac, samo traženih dimenzija. Dakle pretpostavljam kao onaj koji ide standarno uz kinderbet, a taj nam se pokazao čisto OK. Dostava se dogovora preko HP Ekspresa i koliko vidim na netu nije skuplja od 35 kn (dostava za 3 dana).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Karin prvotno napisa
    [ Zvala sam i naručila madrac 160x70cm, debljine 12cm za 233 kn. Čovjek kaže da je izvedba kao klasični dječji madrac, samo traženih dimenzija. Dakle pretpostavljam kao onaj koji ide standarno uz kinderbet, a taj nam se pokazao čisto OK. Dostava se dogovora preko HP Ekspresa i koliko vidim na netu nije skuplja od 35 kn (dostava za 3 dana).
    je to ti je onaj madrac koji se kod njih zove Miki, mi smo zadovoljni i doslo je HP ekspresom. isto ih mozes zamoliti da kad salju neku narudzbu u ZGB da stave i taj madrac, a da ce te ga vi pokupiti u nekom od ducana, tad nenaplate dostavu. mi smo narucili ipak preko HP expressa. stvarno su bili jako susretljivi prema nama.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo baš sam i aj htjela preporučiti Oriolik kad vidim da me Spajalica preduhitrila. I mi smo za dječji krevetić imali njihov po mjeri rađeni madrac i jako smo bili zadovoljni, tako da smo i za krevete na kat uzeli njihove madrace.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma stvarno su ljubazni za preporučiti. Naručila sam kod njih i spužve za uzglavlje (režu po mjeri), jer je krevet dužom stranicom uz vanjski zid. Sve će mi poslati hp ekspresom kad bude gotovo.

buba

Početno madrac

madrac se moze naruciti u firmi ORIOLIK u oriovcu , mozete to napravit telefonom. i jave vam kad je gotov. povoljni su jer ustvari su oni ti koji proizvode sirovinu za madrace za ostale proizvodace. jedini problem je sto nisu bas ekstra blizu zagrebu (kod nove gradiske)ali boze moj pa jedan izlet nikom nije naskodio.

buba

Početno madrac

madrac se moze naruciti u firmi ORIOLIK u oriovcu , mozete to napravit telefonom. i jave vam kad je gotov. povoljni su jer ustvari su oni ti koji proizvode sirovinu za madrace za ostale proizvodace. jedini problem je sto nisu bas ekstra blizu zagrebu (kod nove gradiske)ali boze moj pa jedan izlet nikom nije naskodio.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ima i www.bernarda.hr, cijene od 200kn na dalje, isto rade po narudžbi

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala na info. No Markov madrac je već stigao iz Oriolika! I Marko već skače po njemu. Još mu samo fali krevet koji mu je mama već "iskrojila" a tata čeka da stigne naručeni materijal pa da ga spoji. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •