-
Evo baš jutros smo izvadili krv, nalazi možda budu još danas pa se neću morati još dugo pržiti na vatrici. Moram pohvaliti svoju djevojku, kad ju je teta upiknula samo je rekla jedan jao i nastavila dalje s tetom raspravljati o tome koja ima ljepši lak za nokte :D !
Kad sam pročitala da njezini simptomi mogu biti simptomi kojekakvih grdih boleština tipa hepatitis, celijakija,.. malo je reći da sam bila van sebe. Ali kad sam se primirila i bila u stanju logično razmišljati, došla sam do zaključka da su se kod nje te svijetle stolice moguće poklopile s periodima kad je imala viroze ili pila antibiotike radi kojekakvih upala, pa je moguće da je jetra tad bila jače opterećena. Što se težine tiče, ona je već dulje vrijeme na istoj kilaži (što mislim da isto ima veze s njenim boleštinama, jer i nače malo jede, a kad je bolesna zna doslovno štrajkati), ali nikad dosad ona nije nazadovala. Stoga se nadam da što god da to bilo, da je bilo privremeno, i jedva čekam rezultate, daj Bože da budu danas, da se ne moram gristi do ponedjeljka.
Jedino me još malo brinu ti njezini bolovi u trbuhu, ali to imam namjeru istražiti, možda tražiti UZV abdomena ili slično.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma