Pokazuje rezultate 1 do 50 od 164

Tema: Upomoc - strije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ovaj put koristim samo bademovo ulje, i to par kapi razmažem nakon kupanja po mokroj koži i po potrebi upijem višak ručnikom.
    Prvi put sam odjurila po mustelu, pa onda sam koristila i neko ulje protiv strija kojem se više ne sjećam imena,
    ali samo sam se mastila, a o odjeći da ne pričam :/
    s dolaskom djeteta sam se počela više informirati i shvaćati da je i ta blažena mustella kao i ostala kozmetika puna različitih kemijskih supstanci i da kad čitam sastav tih kremica većinu sastojaka ne mogu prepoznati po imenu
    sve manje takvih preparata kupujem, kako za dijete tako i za sebe
    kako sam prošla s tih par kapi bademovog ulja mogu javiti naknadno, za sad je ok

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ja ovaj put koristim samo bademovo ulje, i to par kapi razmažem nakon kupanja po mokroj koži i po potrebi upijem višak ručnikom.
    Prvi put sam odjurila po mustelu, pa onda sam koristila i neko ulje protiv strija kojem se više ne sjećam imena,
    ali samo sam se mastila, a o odjeći da ne pričam :/
    s dolaskom djeteta sam se počela više informirati i shvaćati da je i ta blažena mustella kao i ostala kozmetika puna različitih kemijskih supstanci i da kad čitam sastav tih kremica većinu sastojaka ne mogu prepoznati po imenu
    sve manje takvih preparata kupujem, kako za dijete tako i za sebe
    kako sam prošla s tih par kapi bademovog ulja mogu javiti naknadno, za sad je ok
    Ja sam se vrlo intenzivno mazala bademovim uljem, nije pomoglo.... popucala u zadnjem tjednu. Da sam slušala Podobnika koji me htio rezati u 38 tt sad bi bila bez strija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •