Pozdrav svima,
evo tek danas sam se registrirala, iako već duže pratim razne teme na ovom forumu.
Kao što već možete pretpostaviti, imam problema sa začećem. Već dvije godine ništa. Inače imam sindrom policističnih jajnika i potpuni izostanak menstruacije (1 godišnje).
Bila sam na Klomifenima, nisam zatrudnjela.
Otkrili su mi Gardnerellu, nju sam izliječila, ali Ureaplazma mi je bila izolirana po drugi put, pa ću ponoviti taj bris za nekih dva tjedna (pila sam duplu dozu Sumameda pa se nadam da sam i to izliječila).
Inače imam visok prolaktin, prvi puta mi je bio 36,41, i pila sam Bromergone 2 mjeseca, nakon čega je prolaktin pao na 6,41. Izgubila sam 10 kg jer su mi rekli da i to moram, pa mi je dr. na sv.Duhu ukinuo Bromergone jer je mislio da će se to gubitkom kg regulirati. Međutim nije, drugi put je prolaktin bio 29, a jučer sam dobila najnoviji nalaz gdje je visok 37,52. Uz sve to imam srcoliki oblik maternice i opasnost od, ako i ostanem trudna, vanmaternične trudnoće.
Dr. na sv. Duhu je rekao da ću vjerojatno morati na propuhivanje jajovoda i "poravnjanje" maternice, ali sad se opet taj prolaktin povećao, menstruacije i dalje nema, i imam osjećaj da sam u slijepoj ulici.
Spermiogram MM isto nije baš dobar, ima svega 6% progresivno pokretnih spermića.
Što mi savjetujete, što dalje?