Na prvom roditeljskom (i jedinom od kad Lovro ide u vrtić) tete su rekle da mjesečno donosimo grickalice, točnije rekle su čips i smoki. Kad sam pitala jel djeci i tako maloj daju čips i smoki rekle su - a šta drugo. Na vratima stoji popis djece koja su donjela sok+grickalice i još jedan popis za 15kuna. Moram priznat da meni puno toga nije jasno u tom vrtiću i na lijep način se borim protiv toga al kad si sam ne možeš baš puno napraviti. Mene samo zanima koji je to paket maramica koji košta 15 kuna?! I što tete rade s novcima koji im ostanu? Jednom su rekle da kupuju bombone, jupi Ja Lovri kupim one rižine keksiće, jer dijete to zbilja obožava (kad nije ni probao niš drugo), tete svaki put ofrknu nosem kad to donesem, jer jadnom djetetu dajem "stiropor".
A da vam ne pričam da je pred Božić bila organizirana predstava za klince iz jaslica i tu smo dali 25 kuna za paketić koji bi dobili od Djeda Mraza. No predstava je za nas neslavno završila, bili smo otjerani s nje jer je Lovro počeo plakati jer se prepao vuka koji je bio u prestavi. Teta nam je rekla da odemo jer smetamo drugu djecu (koja su isto tako plakala, pričala, šetatala se.....). Al pošto ja uvijek imam neš za prigovoriti onda su valjda baš nas izabrali za tjeranje iz kazališta. Ma ovo je sad malo i OT, sorry zbog toga, al sam se malo ispuhala.