Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Cijene vrtića

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Cijene vrtića

Ovo mi je prvo dijete, tako da nisam upućena. Uskoro bih, za 4 mj. mogla početi raditi. Tako da će mišica možda morati u vrtić. Sad me još sve to strašno pogađa (razdvajanje) jer smo strašno vezane. No bilo kako bilo... zanimaju me cijene vrtića, jel postoji razlika koje je dijete, gdje živim... :?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa gdje živiš?

zanima te državni vrtić?

u zagrebu košta 200 kuna jaslice, 400 kuna vrtić.

ako imaš dvoje djece u vrtiću, cijena vrtića od 400 kuna se smanjuje za 100.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Koliko ja znam u OS je 500kn cijeli dan, a 300kn pola dana (400kn pola dana s ručkom).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Slavonija. 400 kuna cijeli mjesec? Pa to nije puno. Ja sam načula 1000. :?

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

corny - to možda neki privatni košta 1000 kn
    ne vjerujem da državni može biti toliko :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, privatni su skupi, državni su 500kn cijeli dan. Samo ne kužim kako to da je u ZG jeftinije. Vjerojatno grad više izdvaja za to????????

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Građani Zagreba plaćaju veći prirez pa samim tim imaju i neke olakšice.
    Ja recimo živim u Gorici i tu su jaslice 550 kn. A. ide u jaslice u Zg koje nam subvencionira Velika Gorica i također plaćamo 550 kn (mi smo na poldnevnom programu - 4 sata).

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Mateja prvotno napisa
    Samo ne kužim kako to da je u ZG jeftinije.
    pa to je valjda još jedna jedina stvar koja nije poskupjela. sve ostalo je otišlo u nebesa

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    Citiraj Mateja prvotno napisa
    Samo ne kužim kako to da je u ZG jeftinije.
    pa to je valjda još jedna jedina stvar koja nije poskupjela. sve ostalo je otišlo u nebesa

Da, Zagreb ima svoje prednosti, ali i mane. jedna je prirez.

Drugo je cijena parkinga. :shock:

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

...Ostatak znaju Zagrepčani...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

U Karlovcu, državni 600 kn, privatni 1600 kn.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mislim da Vinkovci definitivno pobjeđuju - jaslice 700 kuna, pardon, upravo su nam dobri ljudi u gradskom poglavarstvu smanjili cijenu vrtića za cijelih 50 kuna, pa je sad 650 kuna. Ne znam kak je u ostalim vrtićima, mi još plaćamo osiguranje djeteta 5 kuna, pa tetama za maramice 15 kuna, svaki mjesec moramo donjeti sok i grickalice i naravno pelene i vlažne maramice (to mi je nekak normalno, al sok i grickalice nisu, a ni onih 15 kuna za maramice). Tako da taj vrtić skoro i ispadne 1000 kuna.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma kako morate kupovati sok i grickalice?

mjesečnu zalihu raznoraznih maramica i salveta + čaše u dm-u platim max 50 kn.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Na prvom roditeljskom (i jedinom od kad Lovro ide u vrtić) tete su rekle da mjesečno donosimo grickalice, točnije rekle su čips i smoki. Kad sam pitala jel djeci i tako maloj daju čips i smoki rekle su - a šta drugo. Na vratima stoji popis djece koja su donjela sok+grickalice i još jedan popis za 15kuna. Moram priznat da meni puno toga nije jasno u tom vrtiću i na lijep način se borim protiv toga al kad si sam ne možeš baš puno napraviti. Mene samo zanima koji je to paket maramica koji košta 15 kuna?! I što tete rade s novcima koji im ostanu? Jednom su rekle da kupuju bombone, jupi Ja Lovri kupim one rižine keksiće, jer dijete to zbilja obožava (kad nije ni probao niš drugo), tete svaki put ofrknu nosem kad to donesem, jer jadnom djetetu dajem "stiropor".
    A da vam ne pričam da je pred Božić bila organizirana predstava za klince iz jaslica i tu smo dali 25 kuna za paketić koji bi dobili od Djeda Mraza. No predstava je za nas neslavno završila, bili smo otjerani s nje jer je Lovro počeo plakati jer se prepao vuka koji je bio u prestavi. Teta nam je rekla da odemo jer smetamo drugu djecu (koja su isto tako plakala, pričala, šetatala se.....). Al pošto ja uvijek imam neš za prigovoriti onda su valjda baš nas izabrali za tjeranje iz kazališta. Ma ovo je sad malo i OT, sorry zbog toga, al sam se malo ispuhala.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

valjda nisi jedini roditelj koji se s time ne slaže?! :shock:

ako ne možeš razgovarati s tetama, razgovaraj sa zdravstvenom voditeljicom.

čips i smoki, i još popis! :shock:

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme mimazg, koji je to vrtić :shock: da nije onaj u Lapovcima nije valjda da se u 20 godina nije ništa promijenilo
    ili je u svima stanje tako grozno :?

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I kod nas se napomenulo da donosimo kekse i sokove. No ja sam rekla pred svima da neću donosit i da ne želim da mi to daju djetetu. Znam da joj kekse daju, kužim jer ih doma traži (ali ne nađe), no sokove joj ne daju.
    Za to nemamo popis, a li za salvete, papirnate ručnike i maramice imamo.

I da, na roditeljskom mi se jedna mama narugala kad sam rekla da donosimo bar zdravije kekse ako ih već moramo donjet i suho voće, na šta je ona rekla da ja to nosim svom djetetu, a ona će svom donosit Domaćicu :shock:

Uh, totalno smo Off Topic....bježim

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja još niti jedan put nisam kupila grickalice za vrtić. Znam da drugi donose, ali nije nam to nametnuto kao obaveza. Ne zbog škrtarenja, već zbog toga što to smatram nepotrebnim. Znam da svaki, baš svaki dan dobiju voće između doručka i ručka i nakon spavanja još nešto.

Znam svoje dijete, nije baš neki izjelica i od grickalica si samo popuni želudac pa ne ostane mjesta za konkretno!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ako ne možeš razgovarati s tetama, razgovaraj sa zdravstvenom voditeljicom.
    S kim?! Nema kod nas u vrtiću zdravstvene voditeljice.
    koji je to vrtić da nije onaj u Lapovcima
    Je, točno taj!!!!! Ja sam u Vk friško i izabrali smo taj jer nam je preko ceste. Al smo jako razočarani i s tetama koje su jako pasivne i s tim da od kad je Lovro krenuo u vrtić niti jednom nisu izašli van u dvorište i vrtićka hrana (doručak: slanina, pašteta, hrenovke.... za to sam im na početku rekla da Lovri ne daju jer je još premali, jesu li me poslušali pitaj Boga ). A da vam ne pričam kaj mi je prijateljica pričala dok je radila u vrtiću (predavala je engleski klincima) da je nalazila šibe na ormarima (sva sreća nije Lovrin vrtić). Tako da zbilja ovdje ima svakakvih vrtića. Al mislim da najviše ovisi kod koje tete dođeš.
    Corny sorry ovo je OT, al kad se već raspituješ za vrtić dobro ti je raspitat se i o tetama u vrtiću.
    valjda nisi jedini roditelj koji se s time ne slaže?!
    Na žalost mislim da sam u VELIKOJ manjini. Kad sam rekla da Lovro ne jede smoki jedna mama me pogledala sva u čuđenju i pitala -A šta onda jede? Ko da mora jesti neke grickalice.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

žao mi je to čuti , sretno u pokušajima da nešto promijeniš...

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koji je to vrtić da nije onaj u Lapovcima
    Je, točno taj!!!!! Ja sam u Vk friško i izabrali smo taj jer nam je preko ceste
    uh zbog tog vrtića je moja mama dugo bila uvjerena da je vrtić grizno mjesto i nužno zlo (moja sestra ne podnosi ni danas taj vrtić, a i o svojim ondašnjim tetama nema niti jednu lijepu riječ i uspomenu ) i nije mogla vjerovati kad sam joj pričala kako je danas u našem vrtiću u zg (sasvim druga pjesma)

tako mi je žao da se neke stvari u vk nisu promijenile i nakon svih ovih godina
    a imaju baš lijepo veliko dvorište - zašto ne izlaze?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tako je tesko ovo za cut ,nadam se da ces barem nesto uspjet napraviti a ako ne razmisi da maknes malog od tamo ako naravno postoji neka druga opcija.Ja sam vec dva puta micala M iz sredine koja njemu nije odovarala inisam pogrijesila.Sretno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

NAŠ VRTIĆ JE POSEBAN.PLAĆAMO ZA 7H BORAVKA 510KN I JOŠ SVAKO MALO NA OGLASNOJ PLOČI OBAVIJESTI RODITELJIMA DA SE SKUPLJA HRANA,TJ TJESTENINA,ŠEĆER,BRAŠNO ITD.NEZNAM KAMO TI NOVCI KAJ RODITELJI PLAĆAJU VRTIĆ IDU A U JASLICAMA I VRTIĆKOJ SKUPINI IMA STVARNO PUNO DJECE JER VRTIĆ NA KAT.ONDA NAM NI NE TREBAJU DJECA IĆI U VRTIĆ AKO BUDEMO PLAĆALI 510KN MJESEČNO I JOŠ NOSILI HRANU.JA OSOBNO NISAM A NITI IMAM NAMJERU NOSITI HRANU.MNOGI RODITELJI SE PROTIVE NOŠENJU HRANE.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi plačamo 300 kn privatni vrtić...Ništa ne nosimo, mala dobije tamo sve što joj treba. Može doć ujutro u 6 te ostat do 5 popodne (to ne koristimo, ona dolazi u 8, 8.30 i ostaje do 13, 13.30).
    Kad čitam ove vaše priče sam stvarno vesela, da je naš vrtič takav kakav je, ma da sam i ja nekad začuđena nad nekim stvarima u našom vrtiću jer smo prije živjeli u Slo i tamo su vrtići skroz druga priča...Ta priča može počet sa cijenom koja je u Slo puno puno puno viša od ovih naših...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa
    Mi plačamo 300 kn privatni vrtić...Ništa ne nosimo, mala dobije tamo sve što joj treba. Može doć ujutro u 6 te ostat do 5 popodne (to ne koristimo, ona dolazi u 8, 8.30 i ostaje do 13, 13.30).
    Kad čitam ove vaše priče sam stvarno vesela, da je naš vrtič takav kakav je, ma da sam i ja nekad začuđena nad nekim stvarima u našom vrtiću jer smo prije živjeli u Slo i tamo su vrtići skroz druga priča...Ta priča može počet sa cijenom koja je u Slo puno puno puno viša od ovih naših...

...i sa onom o plaćama koje su u Slo puno puno puno više od ovih naših...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

opa, ode neki velik font...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cijena našeg vrtića je 450kn!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi plaćamo 500 kn

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U našem vrtiću, koliko sam vidjela, nema grickalica. Dječica grickaju cornflakes.
    Dajem maramice i paketić vlažnoga toaletnoga papir 1x mjesečno, ali to nije obveza. Tko hoće, donese, tko neće, ne mora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •