Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: zelene stolice plus sluz, 4mj. beba

Datum pristupanja
    May 2007

Početno zelene stolice plus sluz, 4mj. beba

evo kako i samo naslov kaze, muce nas zelene stolice sa sluzi. malena ima 4 i pol mjeseca i to nas muci vec dva tjedna. dali smo stolicu na analizu i cekamo rezultate. mokraca je bila ok, vadili krv bili su niski leukociti i to smo preboljeli, kaze pedica da je bila virozica.

da li je netko imao istu situaciju i sto je bilo???
    hvala

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moja cura je dojena do 5 i pol mjeseci. Vrlo često je imala zelenu sluzavu stolicu i nismo se previše oko toga uzrujavali. Super je napredovala i bila vesela i sretna beba. Ako beba ima sporiji metabolizam može doći do oksidacije u crijevima pa stolica može biti zelena. Ja sam jela dosta zelene salate pa joj je bila zelena ponekad i od toga. Sad smo počeli s dohranom pa je stolica potpuno druga priča.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moja malena malo slabije dobija na tezini, ali dobija, i pedica je rekla da se ne zabrinjava oko toga, jer izgleda da je ona jedna od onih beba koje ne dobivaju jako puno na kilazi. Super je sretna i vesela, nije nimalo troma ili slicno. i pedica je rekla da jako dobro izgleda. brine me ta sluz. ja jedem raznovrsno, i prema mojoj prehrani stolica joj se ne mijenja, uvijek je tekuca, zelena i sluzava, nekad manje nekad vise sluzi. u zadnjih par dana ima nakon papice (moje mlijeko na bocicu) kao da ju muce grcici, ali kroz 5-10 min prodje i sve ok. kad su ti grcici onda se onak napinje, sva se zacrveni, i proizvodi zvukove napinjanja, kao da tiska nesto van.

jako se brinem, kao i svaka mama naravno, imali smo vec dvije prehlade i stalno nesto.... jooooj

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja Karla ima zelenu, sluzavu stolicu obavezno nakon čišćenja nosa!
    naime, ja probam izvuć što ide, onda očistim nos štapićemi onda za kraj obilato našpricam fiziološke!
    e ta fiziološka na kraju potjera sve šmrkljiće i oni završe u trbuhu, tamo joj smetaju i vrlo brzo ih pokaka!
    i stolica bude zelena i sluzava!
    možda je i vama?!?!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mica Maco, ja vjerujem da je ta sluz zapravo nosni sekret
    Kažeš da je imala virozicu, pa je to vjerojatno od toga...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sada kada ste spomenuli da bi zelenkasta sluzava stolica mogla biti od nosića, čini mi se da i naš primjer ide tome u prilog. A. već neko vrijeme šmrca i mi to čistimo i stolica mu je točno takva, zelenkasta i sluzava. Ja se nisam previše zabrinjavala jer dobro dobiva na kilaži a i pedica nam je rekla (ono što i na rodinim stranicama piše - pa smo znali i prije odlaska kod nje ) jest da je za dojenu bebu sve ok, da je zabrinjavajuće jedino ako se pojave tragovi krvi u stolici i da tada treba reagirati. Naravno, uvijek treba gledati i opće stanje bebe.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja curka od 6mj ima zadnjih nekoliko dana isti problem, prvo je vise od 2 tjedna imala problema s nosicem od kao viroze i sad je ipak na antibiotiku.
    kak joj nist iz nosica ne curi van neg cujem kak to uvlaci i guta vjerujem da je to od balcica.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja M ima sluzavu stolicu vec neko vrijeme, a kako je nosic muci, cekali smo da prodje... e, kako nije, dali smo stolicu na analizu. Kazu, moze bit svasta a moze bit nista. Vjerojatno nije nista. Bitno je da nam djeca dobro napreduju i da su vesela, to stalno mantram kad god nije nesto po udzbeniku.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: zelene stolice plus sluz, 4mj. beba

Citiraj Mica Maca prvotno napisa
    evo kako i samo naslov kaze, muce nas zelene stolice sa sluzi. malena ima 4 i pol mjeseca i to nas muci vec dva tjedna. dali smo stolicu na analizu i cekamo rezultate. mokraca je bila ok, vadili krv bili su niski leukociti i to smo preboljeli, kaze pedica da je bila virozica.

da li je netko imao istu situaciju i sto je bilo???
    hvala
    Dali stolica jako smrdi? Ako da možete imati crijevnu virozu.
    Mi smo imali jako smrdljive i sluzave stolice kad smo pokupili rota virus.

Nadam se da to kod vas neće biti slučaj.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo dignuli nalaze danas, nema nista u stolici. otisli kod pedijatrice i dobili u 2,5 tjedna 400 grama, sto je ok. kaze da ona izgleda super, a za stolicu nas je stavila na dijetu!! jupiiii pa da vidimo kakva ce biti stolica tada.... od jucer joj je pocelo suziti oko jedno stvaraju se krmelji... dobili smo kapi, i brisem joj kamilicom.... pa cemo vidjeti... bitno da je dobila na kilazi.... hvala svima na iskustvima...... :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I mi smo danas odnjeli 3 stolice na analizu, jer su osim sluzi pocele i jako smrditi po pokvarenim jajima. iako je proljev najvjerojatnije bio uzrokovan antibiotikom, pa smo prekinuli terapiju.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod nas nalaz na trazene viruse i bakterije - negativan, a isto je bilo proljevasto i sluzavo. Pouka: ako dijete djeluje dobro, bez obzira na izgled kakice mu, sacuvaj 300 kn za vesticu na rasprodaji i udri brigu na veselje!

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Uh uh, decko ima 2 mjeseca i par dana, do sad redovito zute lijepe stolice,jucer na vecer i danas popodne izbacio jednu zutu dosta sluzavu??, a sada zelenu, sluzavu i jos k tome stolica ima neke vece bjelkaste komadice u sebi

E sad.. Mlijeko ne pijem vec mjesec dana jer mu je smetalo a jucer i danas sam pojela malo dimljenog sira - to je jedino novo u prehrani..., danas sam jela poriluk, ako moze biti zelena zbog moje hrane?

On je vec vise od tjedan dana prehlađen, i od jucer mu je nosic bolje , zasto onda tek sad sluz u stolici?

Inace dobro napreduje, pelena je svaka mokra, zivahan je.. Cice ne mjenjam cesto, sigurno dođe do zadnjeg mlijeka..

Na pregled pedijatru idemo za tjedan dana.. Dal da odem ranije?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

moj je tako kakao preko mjesec dana... pedijatrica mi je rekla da ne brinem dok je dobrog općeg stanja... a nisam uopće išla zbog njega nego zbog starijeg pa sam pitala usput...
    ne brini, bitno da on napreduje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •