Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Pohvalimo naše bebice

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Pohvalimo naše bebice

Moja cura zadnja tri dana zna pokazati kao ide spavati a tek je napunila šest mjeseci. Kad ju pitam kako spava, stavi rukicu pod glavu i nasloni se na svoje rame. Meni je to bilo jako interesantn o i mislim da je poprilično rano za takve stvari. Ili možda nije? Što rade vaše bebe prije nego druge?

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj se s mjesec i pol sam njihao u aotosjedalici (polozenoj na pod, imala je zaobljeno dno, pa se mogla ljuljati). skuzio je sam foru da se moze zanjihati nogicama i svaki put je to radio.
    otprilike u istoj dobi poceo je govoriti gaaa, gaaa kad je bio gladan.
    ovo nece dobro zavrsiti! bas me zanima kud ce otici ovaj topic!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    ovo nece dobro zavrsiti! bas me zanima kud ce otici ovaj topic!
    da, doći ćemo do pisanih slova s 11 mjeseci... 8)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e pa ovo me podsjetilo na jednu zgodu u parku. dida s klincem od 16 mjeseci, koji je onako tromiji i mali fakat brblja, za razliku od mog celjadata, koji je tad imao isti broj mjeseci. ja pohvalim kako klinac prica, a dida ponosno da mali zna svu abecedu i brojati do 50. fakat sam se suzdrzala da ne pitam a jel zna i zbrajati . jos mi je i dodao da s njima se mora jako puno raditi. prijepodne baka i dida, a poslijepodne mama i tata .
    evo mi s 6 mjeseci i 12 dana znamo se okrenuti s ledja na stomak, neke slogove u veselju, nasmijati se i zinuti na zlicu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja se digla na noge sa nepunih 7 mjeseci.Jel to rano il normalno?
    Zna pljeskati,pokazat kako je velika( digne ruke u zrak).
    Ljubav mamina......

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Bez uvrede, ali smiješna mi je ova tema.
    Al svaka mama ko mama, voli se hvaliti sa svojim djetetom.... pa tako ću (anonimno) i ja:
    Mladi gospodin od skoro 4 g. zna čitati, zbrajati, oduzimati, brojati do 1000. Sada mu je glavna preokupacija Sunčev sustav i Svemir.
    Mala maca od 1 mj. zna plakati kad je gladna .
    I dodajem na ovaj post još puno i baš me zanima "ko ima većega"..... 8)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj franica prvotno napisa
    Bez uvrede, ali smiješna mi je ova tema.
    Al svaka mama ko mama, voli se hvaliti sa svojim djetetom.... pa tako ću (anonimno) i ja:
    Mladi gospodin od skoro 4 g. zna čitati, zbrajati, oduzimati, brojati do 1000. Sada mu je glavna preokupacija Sunčev sustav i Svemir.
    Mala maca od 1 mj. zna plakati kad je gladna .
    I dodajem na ovaj post još puno i baš me zanima "ko ima većega"..... 8)
    :? zbilja?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Zbilja. To su zbrajanja i oduzimanja do 10 (služi se prstima), čita i piše jednostavne rečenice (nismo mu još ponudili Dostojevskog ). Slova i brojevi su ga počela zanimati s 1,5 g. jer smo imali one spužvaste puzzle za pod sa slovima i brojevima i od tad je neumoran.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

franica svaka cast!

Moj je s 2 mj. vikao uuuuuu uuuuuu kad je bio gladan a to jos uvijek radi.
    S 3 mj. se okrenuo s leda na trbuh, ali to je bilo tad i vise ne. Mozda je slucajno. Vec 2 mjeseca zaspi sam u roku od par min. Ma sigurno ima jos puno toga al sad se nemogu sjetit jer upravo cvili jer hoce da ga tata nosi. Eto, i to zna

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je svojedobno sličan topic nabio poprilične komplekse....mislila sam da mi je dijete u najmanju ruku zaostalo u razvoju....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    meni je svojedobno sličan topic nabio poprilične komplekse....mislila sam da mi je dijete u najmanju ruku zaostalo u razvoju....
    I ja sam već to pomislila.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj corny prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    I ja sam već to pomislila.
    Curke drage, ne budalite.
    Koksy, hvala, ali ja s tim nemam nikakve veze. Malac sve to sam potencira, a mi ga samo slijedimo (nisam neka grozna ambiciozna vještica). Štoviše, bad mi je kad se uhvati neke teme i ispituje me u nedogled, a ja na samom kraju kažem - "ne znam" jer više ne znam što bih rekla. Moram se za te njegove "debate" pripremati kao da idem na ispit.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne budalim, govorim o svojim osjećajima.

i interperetaciji pročitanog ( bio je sličan topic prije 3 godine ).

Na svu sreću sad moj hahar i čita i pomalo piše ima 3 god i 10 mjeseci, ali draga, dozvoli da postojimo i mi ,pomalo nesigurne mame ,mame paničarke, mame djece rođene s niskim apgarom, mame djece kojima je fizioterapeutica rekla da ona " vidi" iz iskustva da moje dijete ima rupe na mozgu... itd
    eto,

bye

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Franica, ovo je topic za mame bebača od 0 - 1 godine. O uspjesima svojeg četverogodišnjaka, slobodno se hvali na onom pdf-u gdje su njegovi godišnjaci.

A što se tiče teme topica, ja iskreno ne vidim razlog zašto se mame ne bi pohvalile svojim bebačima.
    Jer jednoj mami dobivena kila u prvom mjesecu života znači strašno puno..drugoj mami znače puno par prospavanih noći za redom, trećoj bebač koji je narastao 5 cm u jednom mjesecu, četvrtoj prvi veliki krezubi osmijeh...itd.

Svaka je beba posebna. A posebno za njene roditelje. I zašto te posebnosti ne bi podijelili i sa nama?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Franica, ovo je topic za mame bebača od 0 - 1 godine. O uspjesima svojeg četverogodišnjaka, slobodno se hvali na onom pdf-u gdje su njegovi godišnjaci.
    A što se tiče teme topica, ja iskreno ne vidim razlog zašto se mame ne bi pohvalile svojim bebačima.
    Jer jednoj mami dobivena kila u prvom mjesecu života znači strašno puno..drugoj mami znače puno par prospavanih noći za redom, trećoj bebač koji je narastao 5 cm u jednom mjesecu, četvrtoj prvi veliki krezubi osmijeh...itd.

Svaka je beba posebna. A posebno za njene roditelje. I zašto te posebnosti ne bi podijelili i sa nama?
    Evo Mamma sanke s kutlačom, da rastjera sve koji unose nemir...
    Maria 71 di ode stari potpis (od jučer) baš je bio dobar?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

što je tako smiješno u tome što moderatorica radi svoj posao?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ništa.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

corny, mislim da su tvoje kotrljajuce oci krajnje neprimjerene.
    moderator je tu da moderira forumom.

ovo je forum 0-1 i posto nema vise kruzoka, dopustimo mamama iz 0-1 skupine da se dive i hvale svojom djecom.

hvala

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    ovo je forum 0-1 i posto nema vise kruzoka, dopustimo mamama iz 0-1 skupine da se dive i hvale svojom djecom.
    Zašto nema :? (a baš upravo tražim).

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure drage,
    žao mi je što su se moje riječi interpretirale u krivom tonu i što sam spomenula starije dijete na ovom topicu. Otvorila sam ga jer sam također i mama djeteta od 1 mj. što sam u prvom postu i navela.
    Ovakve teme, kao što je spomenula maria 71, samo unose nemir kod roditelja jer dolazi do uspoređivanja djece. Mislim da se svi slažemo da nema "prosječnog djeteta" koje statističari toliko vole, već da je svako dijete jedinstveno i posebno i da ga treba pustiti da se razvija svojim tempom.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Franica, po tom pitanju ne bi bilo barem 85% topica na ovom forumu. Jer su svi topici takvi da neka mama ili tata možda može naći nešto uznemirujuće za svoje dijete.

Ovaj topic je otvoren da se mame i tate jednostavno pohvale svojim bebama. Kao što sam već rekla nekome razlog za pohvalu može biti težina, nekome visina, nekome okretanje, nekome osmijeh bilo što...

I ja drage volje pozdravljam ovakav topic. I zato mame i tate jednostavno podijelite sa nama što vas je oduševilo kod vaše bebe.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo, hvalim svoju macu jer se prije par dana prvi put nasmijala svojoj mami.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja se također ispričavam što sam (da sad nabrojim ):
    1. stavila na mamma sanin post a stavila sam ga jer
    - sam i ja dobila "packu" njime, a ne samo franica
    - smo svi propustili činjenicu da se radi o 4-godišnjem djetetu, i da
    franica nema lum-lum-lumena kojim nam trlja nos
    2. stavila jer ms. ivy nije to skužila (da sam se i sebi smijala)

a sad, za pomirenje (kud svi, tu i mali Mujo...) moja je s 8 mjeseci znala mahnuti na "pa-pa" i začudo i sad to sa skoro 9 još radi (inače sve radi par dana pa pređe na nešto drugo)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

znala sam da ce biti ovako!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:? jel se navlačenje kožice na piši s nepunih godinu dana smatra pohvalnim? :?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo jos jedne pohvale mog malca, znam da nije bas ono na sto ova tema cilja al bas me briga, ja cu vam rec; s, jucer, punih 4 mj. ima 8160 g i 66 cm. Eto, ja sam na to ponosna! :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj dječak prespava cilu noć u komadu od kada je ima 16 dana (od 23-6 ujutro), sada ima 7 mjeseci i spava od 19-8,30 ujutro i ide spavat bez nosanja i uspavljivanja od prvog dana svog velikog života.
    Sreća mamina.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mamma san

Zahvaljujem na intervenciji.
    One koji smatraju da tema nije OK, ne moraju čitati.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anđelina prvotno napisa
    mamma san

Jel to opet mene išlo? A ono staro više ne vrijedi:
    "Mir, mir, mir,
    nitko nije kriv,
    ava, ava, ava,
    nitko nije krava"

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

No comment!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo dok čitam ovu temu moja beba se digla na noge :shock:
    Moja debela, krofnasta beba koja još ne puže digla se na stopala držeći se za krevet :shock: (a ja nisam stigla da uzmem fotoaparat) Prekjuče je napunila 9 meseci.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj anđelina prvotno napisa
    mamma san

isto tako se može reći da ako netko ne može prihvatiti kritiku na račun svoje teme, ne mora je ni stvarati.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moram priznati žaklina malo ti je post.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pored toliko "upomoc" topika, zar nije krasno imati i jedan ovakav?

bravo svim malim ljudima na velikim postignucima

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A nama je prije 3 dana doktor rekao da više ne moramo nositi remenčiće za kukove! :D
    I sada nam je baš 8) mlatiti nogama po zraku.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eva ima šest mjeseci, okreće se s leđa na trbuh i obratno, stavlja nožice u usta, premeće igračke iz jedne ruke u drugu, sama se posjeda iz poluležećeg položaja (u viperu), a od jučer pomalo puzi (iako to još uvijek više liči na gmizanje ).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eva ima šest mjeseci, okreće se s leđa na trbuh i obratno, stavlja nožice u usta, premeće igračke iz jedne ruke u drugu, sama se posjeda iz poluležećeg položaja (u viperu), a od jučer pomalo puzi (iako to još uvijek više liči na gmizanje ).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pardon

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zhang nisi nam se pohvalila na temi remenčići, veselimo se skupa s vama :D :D

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Evo dok čitam ovu temu moja beba se digla na noge :shock:
    Moja debela, krofnasta beba koja još ne puže digla se na stopala držeći se za krevet :shock: (a ja nisam stigla da uzmem fotoaparat) Prekjuče je napunila 9 meseci.
    :D :D Čestitam!!

I ne brini kaj ne puže - moj Patrik je do 9 mjeseci "puzao" vojnički (ko da mu je jedna noga slomljena) a s 9 i pol izrastao mu prvi zub, ustao se uz namještaj, pa se konačno i posjeo te odmah zatim propuzao I nakon toga je puzao (preslatko) punih 3 mjeseca uz sve čeće ustajanje i vježbanje stajanja, te nekih tjedan dana poslije prvog rođendana otisuo se od namještaja i napravio prve samostalne korake (ma to su sjećanja)..

Evo ga ovdje: http://s203.photobucket.com/albums/a...t=5a7beb21.flv

A ovaj "novi" me fascinira, puno više komunicira i smije se od big brothera. S nepunih mjesec se počeo smješkati (P. sa dva) i već s mjesec i pol gugutati (P. s dva i pol).

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sto si digla topic iz podruma

a avatar je...nemam rijeci! predivnogenijalanzapojesti!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tiwi dečaci su ti premedeni
    Mi više nismo u 0-1 ali kad ste već digle topic da se pohvalim - juče je prohodala, držala se za stolicu i samo se pustila. Mama i tata preponosni.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bravo Nađa!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moram i ja svoju pohvaliti sad ima 10 mjeseci, stoji i po par minuta bez pridržavanja, napravi 10-20 koraka ako ju držimo za ručice, a oko namještaja hoda već dosta dugo ko profesionalac, skače u zrak pridržavajući se za kindić i po sat vremena ako treba (zbilja!). Kad hoće papati otpuzi u kuhinju i cendra, kad hoće u šetnju ista stvar s kolicima ili ulaznim vratima, kad nešto neće odmahuje glavom i mršti se i govori "ne ne ne", zna gdje su maca, medo, sova... od prije 2 tjedna se sama popenje na kauč!
    A najslađa joj pružimo ruke, pa se digne, i onda velimo "Kako ti plešeš?" i onda počne hopsati i mrdati guzom lijevo- desno i pri tome radi neke smiješne face

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

idem se i ja hvalit
    moja L zove sve muskarce na koje naide tata, sve zene ana, a mene i sebe mama
    zna plesati (ramonesi su joj najdrazi), preslatka je dok plese, kao minijaturni sumo borac
    kad je gladna dize mi majicu i vice njam njam njam. takoder, kad se ne probudim na njeno kme zna se i sama posluziti
    mase papa (tj ba-ba) i laje na pse (ba! ba!), macke i ostale zivotinje i plisane igracke

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvale nikad dosta.
    j ima danas punih 5 mjeseci.
    jučer mu izbio prvi zubić, drugi ga slijedi-samo što nije :D
    okreće se s leđa na trbuh i obratno, a kad je na trbuhu odbacuje se nogicama i kruži to je valjda vrsta puzanja, naka djeca idu naprijed, neka nazad, a moj j u krug

angelina, tema ti je super!
    hvala

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja cura super reagira na glazbu,a mene to posebno veseli jer ni mm ni ja nemamo sluha. Od cca 4,5 mjeseci kad čuje jumping all over the world od scootera ( http://www.youtube.com/watch?v=_kL8xmHotu0 ) kad ju držimo na rukama počne prvo mahati nožicama i kak je ritam brži tak ona brže maše. Ja mrzim techno, ali paula poludi kad čuje scootera

I općenito kad čuje dobar ritam počne "plesati"

mama30, super kaj već ima zube. Paula sutra puni 8 mjeseci i još nema nijedan. A na trbuhu je isto tak išla u krug, sad ide prema naprijed.

E da, i zna mahati pa-pa, meni je to baš slatko, ali mislim da je to normalno u toj dobi.

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moja ljube od 8 tjedana se ujutro kada uspije progledati nakon lijepe noci u maminom krevetu, mami nasmije od srca...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bebač je s 4 mjeseca dobio prve zubiće, a sa 6 se prvi puta sam dignuo uz ogradicu krevetića.

Već smo prešli godinu dana. ali morala sam se i ja pohvaliti.

Jako volim svog bebača i baš je lijepo vidjeti koliko je drugih roditelja ponosnih na svoje klince.

Pusa svim malim ljudima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •