Ok, neka briše. Nisam znala. Mislila sam da smijem jer je moja beba. Sorry.puntica prvotno napisa
Ok, neka briše. Nisam znala. Mislila sam da smijem jer je moja beba. Sorry.puntica prvotno napisa
moje dijete nije ultranapredno, samo je super napredni prosječni dječačić od gotovo 5 mjeseci. ne radi ništa više što nije za njegovu dob ok (ni manje), ok, ponekad mi se čini da manje guguće i 'priča' od ostalih ali je dobroćudno, vedro dijete koje se smije (pa makar i bez tona nekad), spava cijelu noć i općenito je dijete za poželjeti.![]()
jedino što želim da je sretan i da zna da je voljen, zdrav, a ostalo ćemo usput
možeš stavit link na sliku ali ne sliku u post jer to zauzima puno mjesta na serveru...nenaa prvotno napisa
Angelina_2 prvotno napisa
kahna prvotno napisa
kristina_zg prvotno napisa
Fana prvotno napisa
Fana prvotno napisa
japanka prvotno napisa
ovca_i_janjad prvotno napisa
puntica prvotno napisa
japanka prvotno napisa
Inda_os prvotno napisa
lelita prvotno napisa
ovca_i_janjad prvotno napisa
hvala na selidbi![]()
Preslatki je![]()
Odmah me puca nostalgija, sjećam se Patrika prije 2 godine u toj fazi.
A kroz koji mjesec će valjda i ovaj moj debeljko![]()
ajme, divan je!! I tako mlad 8)
Potpis.Tiwi prvotno napisa
Moj jedva odigne guzu za četveronožni stav (ali samo stav)
svaka cast malom luki...mi sutra punimo sest mjeseci i tek je poCela sama sjediti da se neljulja...jedva cekamo da malo propuzamo..ali luka je originalan...VELIKE CESTITKE.... :D :D:D
![]()
![]()
Imenjak (a rodio se na isti dan kad i MM) nam je genijalan.
Nas Luka od svega jedino ispusta taj zvuk isto kao i vas![]()
Nismo ni blizu sjedenja...
Preslatko!!Angelina_2 prvotno napisa
![]()
ispričavam se na o.t.- gdje ste to kupili? jako mi je zgodno i praktično
hm...guralica...ima ih posvuda,,,ja sam ovu kupila na burzi za 140kn (chicco) ali da nisam naletjela bi uzela playskolovu u TL za 300kn
mene je strah te hodalice da razbije glavu u nju, ako mu se izmakne. Vaša iskustva...?
slatko.
ali mislim da je dijete puno premalo za guralicu. sada mora učiti držati ravnotežu a ne hodati naslonjeno...mogao bi se naučiti hodati tako da visi prema naprijed, a to baš i nije dobro...
hm...nije tema za tu razglabati ali na isto ti dodje ako po cijeli dan gura stolce po kuci...puntica prvotno napisa
ovo je samo prakticnije
imaš pravo, sori.Angelina_2 prvotno napisa
![]()
ja bi pohvalila svog bebača jer super spava i po danu i po noći pa se mama stigne odmoriti i naspavati![]()
moramo se pohvaliti da izlazimo u sljedecem broju casopisa MOJE DIJETE. slika mihaela i mene. mali maniken. :D![]()
mamin maneken ispravak netocnog navoda![]()
Da se pohvalimo da već nekoliko dana samostalno hodama na kraće relacije, a tek nam je 10 i pol mjeseci!
Ma puno je tu toga za pohvaliti kod moje princezice: spava po noći, papa sve, prića ta-ta, ma-ma, pa-pa uz mahanje i sve ostalo što brblja na svom jeziku,zna dati i poslati pusu, gleda crtiće i zaigra se sama tako da mama može popiti kavicu na miru! :D :D
Ma svi su naši anđelčići za pohvaliti, neki prije svladaju nešto, neki kasnije, no ipak je najvažnije da su zdravi, sretni i voljeni !![]()
![]()
![]()
Mi smo se jučer prvi put okrenuli sa leđa na trbuh sa 5 mjeseci i 5 dana. Ne ide lako,još se muči,ali napredak je očit. :D
a mi počeli spavat bez buđenja od 22 do 8. :D
inače, jako dobra i vesela beba je ovaj moj mali ...smijuljko![]()
A mi od jučer puzimo po stanu kao raketa. Dođemo mami u kuhinju pod noge pa se sjednemo pa nazad u dnevnu. Bacamo ama baš sve igračke iz vrtića i skakućemo i premještamo se držeći se za ogradicu. Vičemo i novost je da smo naučili i jako se ljutiti ako čujemo NE.
I ujutro nam se baš ne da dignuti jer bi još spavali, pa se još i ljutimo i okrećemo na drugu stranu. Ne damo se obuć itd. a tek nam je ( mj. za 5 dana.
da se pohvalimo,poceli smo puzati pomalo,nije onako pravo ali skuzila je kako se moze pokrenuti...mi svi happy!!!
Hihi kako slatko..
Moja malena je s par dana bila na trbuhu i držala glavicu gore nekoliko minuta. S 2,5mj kada je ležala na leđima prebacila bi se na trbuh i smijala se. Sa 4,5 je propuzala, bila je svugdjeOnda si je samo poslije toga počla sjediti,a kad je otkrila sve to digla bi se uz uzglavlje na svoje nogice.Najviše mi ju je bilo žao kada su joj odjednom krenula gore 4 zubića..stalno je cendrala..Dosta dugo je puzala i konačno prohodala,sad je toliko izvježbana da više ne hoda nego trči
Najgora je kada treba jesti,onda mora imati neku zanimaciju i koje igračke?Ima samo svoju sobu sa igračkama a nju privlače žice,utičnice,moj štednjak itd.Kada ja i suprug želimo pajkati malo duže onda dođe k nama u krevet, dere se i čupa nas za kosu tako dugo dok se ne dignemo..Kada se suprug i ja malo zezuamo i škakljamo i kad me pusa onda se dere i tuče ga da me pusti.Sada smo tek na tuti..Kada joj se kaki donese mi svoju malu tutu koju smo joj kupili i kaže mi s prstićem da ju stavim i tako par puta,sad samo kaki..za piškanje mi još ne daje do znanja..Pošto sam ovdje nova..Ja sam Tina,moja mala je Marisa i stara je 13mj
![]()