Drage curke da li mi možete preporučiti dobrog imunologa, privatno ili preko uputnice, samo da je dobar.Znam da se o tome svojevremeno pisalo, ali ne mogu naći topic, pa vas molim za pomoć.
Drage curke da li mi možete preporučiti dobrog imunologa, privatno ili preko uputnice, samo da je dobar.Znam da se o tome svojevremeno pisalo, ali ne mogu naći topic, pa vas molim za pomoć.
martamarić, pitaj na topicu ili dva niže - odgovorit će ti cure. dr. duić se time bavi, a radi i privatno, nešto i dr. radončić u pol. vili - dalje se priključi na topic imunologija, ali nisu baš "imunolozi", oni su ginekolozi koji se, kako koji, u nekoj mjeri malo bave reproduktivnom imunologijom - jesi na to mislila ili baš tražiš imunologa čistoga? za tog čistoga (nereproduktivnog) ti ne znam - to pitaj na zdravlje odraslih. sretno!
Da od ginekologa koji se bave imunologijom dosta cura hvali Dr. Duica, a od opcih imunologa vidim da se dr. Bosnic bavila problemima u trudnoci, evo linkova s temama na kojima se spominju:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...3e507d9dee76c2
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ce52f5ca4aac3f
Sretno![]()
Ako je za nešto tipa reuma itd. - ja sam bila kod dr. Sentić na Rebru, ali ona ti nije specijalist za ove stvari - NK stanice, koagulogrami kod spontanih itd. - vjerojatno će te za to referirat na ginekologa. Znači, dr. Duić, dr. Radončić - kontakte za Duića ćeš vjerojatno naći na topicu imunologija, radi i srijedom popodne privatno, a u bolnici prima petkom ujutro, ali petkom ujutro ti je čekanje cijeli dan tako da taj dan uzmi godišnji ili bolovanje slobodno. Dr. Radončić radi privatno u Pol. Vili, možeš se normalno dogovoriti u vrijeme koje ti paše. Sretno, sve ti ovisi ZAŠTO trebaš imunologa, i to će ti najbolje pomoći ekipa s topica Imunologija.
hvala cure, ove informacije super će mi doći.Nije za mene.Za prijateljicu, ali ne mora biti povezano s ginekologijom.Hvala još jednom.
Ako nema veze s ginekologijom, nemoj onda Duića i Radončića jer su oni GINEKOLOZI i neće ti znat ništa reć npr. o reumatskim problemima, liječenju lupusa itd. - ne znam što ženi treba. Za imunologa vidi ovaj gore link sa zdravlja odraslih - ima tu dr. Sentić, imaš u Novoj bolnici dr. Verglas, ona je jako razvikana i kao super, super, ali naručuje mjesecima unaprijed, možda i po pola godine unaprijed. Ne znam da li postoji uopće privatni imunolog, ja sam s dr. Sentić bila više nego zadovoljna, jako je temeljita bila - ona radi na Rebru.martamaric prvotno napisa
ekipa s rebra ti je fantastična: dr. Sentić, dr. Bosnić, dr. Anić
točno je da je jedno ginekološka imunologija a drugo reumatska. jer ovi na reumatskoj idu sa velikim dozama medikamenata, koje baš nisu preporučljive u ginekologiji.