-
tviti ni ja ne znam sto to sve znaci.hocu ti reci da i ja idem u polikliniku vili i da imam veliko povjerenje u njih svih dr.kosa prof latin i dr radonjica.veliki su strucnjaci izmedu se konzultiraju.a i bila sam ljetos 5 tjedana na sv.duhu hospitalizirana.dr habek je strucnjak.iz vilija te nece poslati losem.dobri su i hafner(patologija trudnoce) matijevic,zudenigo,ma ima ih.puno ne govore.valjda je tocno to sto se boje tuzbi.al zato ces u viliju dobit sigurno podrobnije informacije.u bolnici bi te mogli isprepadat vise nego trebabudi na to spremna a pravo stanje cesto je puno bolje.trazi vise misljenja.meni ti se nekak cini logicno da je uslijed neke ruzne bakterije ili te plazme za koju si dobila cak sumamed doslo do nekakvih zastoja ali isto tako cim se ukloni to govno iz tebe bebe bi trebala opet bit ok.i sve ona moze nadoknaditi.tocno je da su jako zelj ni zivota i bore se u busici.moja prijateljica cijelu trudnocu ima"malu"bebu.stalno je ispod prosjeka,brinuli su se dr ovi dosta zbog toga a evo trudnoca je pri kraju i beba je ipak dosegla donje prihvatljive mjere.imaj vjere.i samo + misli.pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma