nadam se da će bit sve oksvi smo uz tebe
groznodobiva je drip i mora roditi tog malog anđela...
![]()
ma joj, zašto...... nadam se da je sve gotovo već....
tviti moja.. drži mi se
tuzno![]()
Pretužno![]()
![]()
![]()
![]()
Drži se!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
tako tužno.
tviti ni ja ne znam sto to sve znaci.hocu ti reci da i ja idem u polikliniku vili i da imam veliko povjerenje u njih svih dr.kosa prof latin i dr radonjica.veliki su strucnjaci izmedu se konzultiraju.a i bila sam ljetos 5 tjedana na sv.duhu hospitalizirana.dr habek je strucnjak.iz vilija te nece poslati losem.dobri su i hafner(patologija trudnoce) matijevic,zudenigo,ma ima ih.puno ne govore.valjda je tocno to sto se boje tuzbi.al zato ces u viliju dobit sigurno podrobnije informacije.u bolnici bi te mogli isprepadat vise nego trebabudi na to spremna a pravo stanje cesto je puno bolje.trazi vise misljenja.meni ti se nekak cini logicno da je uslijed neke ruzne bakterije ili te plazme za koju si dobila cak sumamed doslo do nekakvih zastoja ali isto tako cim se ukloni to govno iz tebe bebe bi trebala opet bit ok.i sve ona moze nadoknaditi.tocno je da su jako zelj ni zivota i bore se u busici.moja prijateljica cijelu trudnocu ima"malu"bebu.stalno je ispod prosjeka,brinuli su se dr ovi dosta zbog toga a evo trudnoca je pri kraju i beba je ipak dosegla donje prihvatljive mjere.imaj vjere.i samo + misli.pozdrav.
![]()
_________
D 1998.
I 2007.
oprosti tviti.htjela sam te ohrabriti a nisam procitala sve.molim se za tebe i da ti bog dadne snage.tebi i tvome muzu da si budete utjeha i jedan drugom snaga.
Jadnica se još muči u bolnici![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagom da čim prije završi ovo mučenje.
Neznam kaj bi rekla na te ljude koji je još imaju srca mučiti po bolnici![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se što prije oporaviš!
a joj, tako tužno...![]()
![]()
![]()
sve je gotovo...priču možete pročitati na onom linku... jadnica, tek danas ujutro rodila... ja stvarno ne razumujem te doktore
![]()
Ajme upravo sam pročitala cijelu priču na forumu.![]()
Tako mi ju je žao.![]()
za malog
![]()
Tviti, zelim ti puno snage za oporavak koji slijedi.
za malog
![]()
tviti žao mi je![]()
![]()
jako mi je zao, samo da zna i ako joj sta moze pomoći nije jedina i ima dosta takvih slučajeva. Ja sam bila u bolnici prije 10 dana i imalaa cimericu koja je isto morala prekinut trudnoću u 23 tj zbog neke ciste na glavi bebe, bilo je tako tesko gledat ju i neznat probrat riječi utjehe. Samo sto je ona duze rađala bila je cijeli dan u rađaoni isto su joj davali taj gel itd.I rekli su da je bolje da rodi onako prirodno ne operacija jer da lakse moze ostat trudna poslije i iznet trudnoću. A u drugoj sobi je isto bila cura koja je prekinula trudnoću u 5mj samo neznam razlog. Želim ti sto brzi oporavak i da svoju bol ubrzo zamjenis srećom svoje druge bebice
jako mi je zao!
Žao mi je Tviti što si morala proći kroz takvu silnu bol i tugu. I moja bol se ponovno vraća...
Tvoj mali anđeo sada je sa svim našim anđelima i čuva Tebe i Tvoju obitelj.![]()
Tviti, neznam šta da kažem...![]()
Drži se, svi smo uz tebe...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se što prije oporaviš!
Drži se!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tviti, na zalost znam sto prolazis. nisi sama, slobodno mi se javi na pp ako ti treba rame![]()
Pretužno!![]()