molim vas za savjet i malo potpore...
evo da ne otvaram novu temu "prikrpat" ću se tu...
maja beba će uskoro 3 mjeseca...
ali unazad tjedan dana stalno gura ruke i/ili gazu u usta i cica...
dojim ga na zahtjev... po noći se budi svaka 3 sata a preko dana nema pravila...
ne žurim se i ne izvlačim se od njega-dam mu da cica koliko želi...
ali on pored cice u ustima okreće glavicu i gura ruke u usta...
nekad (kad je jako umoran) pocica u miru, podrignemo, opet na cicu i zaspi (uglavnom dojenje pred spavanje)
a preko dana je to druga slika...
kad vidim da su mu ruke u ustima i da "zdušno" vuče opet mu ponudim cicu koju malo lizne, povuče dva tri mala gutljaja, opet okreće glavu, isteže se, kmelji, cmolji, opet cicne malo ali ruke i dalje gura u usta
stolice su uglavnom eksplozivne od prvog dana, unazad 3 dana zelene...
i konstantno su ruke u ustima
za tjedan dana idemo na cjepljenje pa ćemo vidjeti kilažu (na zadnjoj kontr. prije mjesec dana je imao 5,5kg)
inače nije nervozan, čak štoviše dobro je dijete, preko dana se zezamo, smijemo, on mi pjeva, igra se s baby gymom....
a što je najgore, totalno sam izgubljena jer nemam potporu okoline (osim mm-a ali njega uglavnom nema po cijele dane doma-posao)
bole me komentari tipa: moraš mu davati vode/soka/čaja tako smo mi svojoj djeci, ili opet ti je na cici, pa kad spomenem da po noći imamo 3 buđenja za klopu komentar je pa gladan je,sigurno ti mlijeko slabi...
(čvrstog sam stava i uvjerenja da mlijeko ne može baš tako oslabiti, da će nestati preko noći, i da mu je dovoljno isključivo dojenje jer je to moj stav a i preporuka pedijatrice je da radi AD-a što duže dojimo) ali kad vam se to svakodnevno ponavlja,nažalost, počnu se preispitati vlastite odluke
eto malo sam razvukla post... ali svaka riječ i savjet je dobrodošao!