Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Ruke u ustima da li je gladan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sve je to normalno. ne znam tocno zbog cega tako zdusno trpaju ruke u usta, ali znam da je normalno . prvo guraju ruke, a kad pocnu hvatati stvari, onda sve redom u usta

stolice mogu biti zelene od zraka, moja k. je imala sve boje zelenog spektra, a dobivala je preko kile mjesecno.

na ovaj komentar da ti mlijeko slabi sam umrla od smijeha

samo ti iskljucivo doji, na savjete se oglusi. mozes jos za dusu odgovoriti na par pitanja--s koliko je roden, koja je otpusna tezina? koliko je dobio u prva 3 mjeseca? koliko piski i kaka dnevno?

aha, sad je 3 mjeseca, mozda je skok u razvoju.

ali meni se cini da je sve ok

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    sve je to normalno. ne znam tocno zbog cega tako zdusno trpaju ruke u usta, ali znam da je normalno . prvo guraju ruke, a kad pocnu hvatati stvari, onda sve redom u usta
    i sa 7 i pol tjedana?
    mislim, znam da nije gladna, mislim cak da se prejeda jer bljuje i dok doji. cak sam skuzila da joj nekad smeta sto krene mlijeko. no od prvog trena sam trpanje rukica u usta tumacila kao sisa tajm. ono, prvi znak. da ga ne skuzim, poceo bi plac.
    time se i sad vodim, narocito kad u snu to radi.
    znam da kad pusti sisu i gurne saku da nije gladna. no zbunjuje me kad je npr. budna, a to radi.
    lea je sve svoje nagone i potrebe rjesavala na sisi, sa sisom nisam mogla fulat, no va ima sto prohtjeva i zahtjeva, a opet mi se ucinilo prerano za zubice i za zadovoljavanje nagona za sisanjem. narocito kad to radi, ajmo reci, nervozno. ko da je ljuta jer nes oce, a to nije to.

uglavnom, zas nervozno sisa rucicu i what shall i do?

kvragu, ko da mi je prvo, tak se osjecam :rolleyes:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •