moj R je vječno trpao ruke u usta i poprilićno rano je to počeo raditi a ja sam umirala od straha jer sam bila uvjerena da je gladan , čak mi je i patronažna rekla da mu napravim malo mlijeka pa da vidim jel to to što naravno nisam napravila , odlučila sam čekati prvu kontrolu i vidjeti koliko je napredovao pa onda vidjeti što dalje . Dojio je non stop , ja sam ludila i nisam više uopće znala ni kad mu je vrijeme za otprilike ponovo jesti , kad bi se mogao probuditi , a čim bi ga skinula sa sise odmah bi šaku uvalio u usta . Bila sam uvjerena da mu nije dovoljno , čak sam pokušala s dudom , a on je reagirao kao da će povratiti . Na prvoj kontroli 1400 na drugoj 1200 a treća ravno kilo . Cijelo to vrijeme on je pohlepno trpao ruku u usta , cijelo to vrijeme ja sam bila uvjerena da je gladan a on nije mogao bit deblji . Tokom cijelog perioda dojenja uvijek i uvijek sam sumnjala da je gladan , da nije zadovoljan , da mu je malo , al pedica me uvjeravala da je sve ok . Opusti se , to je vjerojatno njihov nekakav njihov ovisnički instinkt o konstantnom sisanju , nema to veze s glađu ako beba napreduje .