...vec oko 3-4 tjedna. Pocelo je s jedne strane vrata, tako da sam mislila da je uho. No uho nije bilo (jos sam bila u Zg pa sam provjerila s doktoricom). Njena je ideja bila da me nesto napuhalo.
Kasnije se pocela javljati i druga strana vrata, a onda jos kasnije, bol se pocinje siriti prema potiljku. Boli na mahove, dakle najcesce straznji dio glave u ravnini uha, barem nekoliko puta na dan dovoljno jako da moram stisnuti zube i cekati da prodje. Danas je pocelo cim sam ustala. Nekad priceka dok se dogodi... ne znam sto.
Primijetila sam da ima, donekle, veze s pokretima, a svakako reagira na katastrofalne razlike u temperaturi unutra i vani (tu je sve klimatizirano na -456 stupnjeva). Cini mi se da se najbolje osjecam kad je jako toplo (i kad se, naravno, ne mijenja temperatura).
Odlazak doktoru mi bas i nije opcija, osim ako postane kriticno, sto se nadam da nece. :/
Zna li netko koji vrag bi to moglo biti i kako da si pomognem? Jel moze bit' da me napuhalo i/ili da sam istegla neki vrag pa sad nikako da prodje?
Prodje, na neko vrijeme, ako popijem Efferalgan, ali ne volim bas tablete, pa izbjegavam. Nadam se, jelte, da necu samo tako krepat'.![]()