Citiraj anjica prvotno napisa
Citiraj ivancica prvotno napisa
Ivanas, kako su ti dijagnosticirali da imaš candidu u probavi? Meni je isto uvijek napuhnut trbuh, a nema šanse da mi je od debljine(52kg). U nalazu stolice na candidu mi je pisalo da je ona "porasla", ali ne znam koliko. Ja sam isto samoinicijativno provodila anticandida dijetu, mislim da mi je pomoglo, ali ne dugoročno jer opet imam napuhnut trbuh i želju za slatkim. :/
i ja sam u ovoj poboldanoj skupini
ivancica daj molim te napisi koja je to dijeta
anjica, uguglaj si pa imaš dosta o tome. U glavnom, ništa, ali baš ništa ne smješ jesti što je slatko, pa ni voće-osim limuna. Smiješ povrće-ali opet ne sve- ne smiješ ono što ima škrob- krompir npr., smiješ meso, nema žitarica(osim raži čini mi se). Nema kruha, riže, sokova, mliječnih proizvoda... jednom rječju- ništa ne jedeš. Ja sam crkavala tjednima, bilo mi je bolje, i to puuuno, ali pukneš. E da, smiješ jogurte, acedofile i sl. S tim sam se nalijevala. I jedino što sam konzumirala u zamjenu za kruh su janocckina peciva s praškom za pecivo.

Uzela sam si i citrofit pa pila jer je on isto super za candidu.

A candidu možeš imati i u bubrezima, jetri... ali onda bolje da te nema, jer može biti smrtonosno. Ja sam se šokirala kad sam to pročitala. I da, u crijevima ona stvori koloniju, poput paučine se raširi po crijevima.