Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Maribor - 25.02.08?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Maribor - 25.02.08?

Ima li neko koje u grupi od ožujka?Prvi pregled 25.02.08? Cure koje su bile u Mariboru je ste li kupili injekcije prije ili ste čekale preporuku dr.(Gonal ili što već preporuči) Koje ste injekcije prije toga koristile superfact ili dec...

Katica

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moraš postavljat pitanja na Potpomognuta u priv. poliklinikama - to ti je gore stickano pod važno.

Evo ti linka koji će ti odgovorit na neka od tvojih tehnčikih pitanja o injekcijama itd., a nalazi se na prvoj stranci tog gore topica Potpomognuta u priv. poliklinikama - sretno! Ako postaviš pitanje na zadnjoj stranici tog topica Potpomognuta u priv. poliklinikama - vidjet ćete netko tko ide sad skoro u Maribor, nadam se. Ako te nitko tamo ne primjeti, ide ti sad skoro jedna forumašica, isto u drugome, ali izdilitala sam joj privatnu poruku koju mi je poslala jer nije mogla nać linkove o Mariboru, imam samo njen mail - valjda će vidjet pa će ti se javit. Sretno!

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ivatne+klinike

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

katica ide moja prijateljica, zelim vam puno puno srece

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure koje su bile u Mariboru je ste li kupili injekcije prije ili ste čekale preporuku dr.(Gonal ili što već preporuči) Koje ste injekcije prije toga koristile superfact ili dec...
    Ja sam čekala preporuku doktora, tj, o decapeptylu i antibebi sam dobila informaciju u protokolu, a gonale se ne bi trebalo kupovati prije prvog UZV. Tek tada ti doktor odredi kolicinu gonala ili nekih dr. lijekova.
    Sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •