zahvaljujem, pokušati ću. Nije da mi fali strpljivosti nego sam zabrinuta jer povraća na sve osim voća i mlijeka naravno. Kažem ti, ja bi bila zadovoljna i sa jednim lizom žličice koje nije voće, pa neka i napravi grimasu, ali da ne povrati. Žličica žličica, pa bu drugi put više. Ali kaj napraviti ako je djetetu toliko odvratno da povraća ? Kužiš, nije ti svejedno. Nije da ja očekujem da jede kao odrasla, stvar je u tome što sam joj prošli tjedan dala malo krumpira, uzela je veselo jer je sam ga napravila u zdjelici iz koje inače jede pripremljene voćne kašice, i samo od te 1/4 male žličice što je uzela napravila je takvu facu, počela se zakašljavati i povratila. Kužiš gdje je problem, ne radi se o nikakvoj količini, niti ja nju tjeram da jede (koliko pojede pojede, uvjek si mislim djeca su pametnija od nas, oni znaju koliko im je dosta). Frida, nije istina da sam ikoga vrijeđala, valjda mogu reći svoje mišljenje. Stvar je u tome da sam kao novopečena mama pročitala svu literaturu i držala se toga i mislim da sam tu pogriješila. Ako si ti to shvatila kao vrijeđanje ispričavam se, i znaj da mi to nije bila namjera. Jednostavno tražila sam praktičan savjet mama koje su imale sličan problem i kako su ga riješile, a ti si mi uletjela sa smjernicama za koje mislim da baš zato što sam ih se držala sam pogriješila. Vjerujem da nisi ništa loše mislila ali me je to jednostavno pogodilo u živac, i vjeruj mi nisam niti ja ništa loše mislila u ovome što sam napisala. Spremam se opet ovaj tjedan pokušati ponovno sa povrćem, ako ne prihvati niš. Pokušati ću opet idući tjedan jedan dan. Neki su mi ljudi savjetovali da joj pokušam dati ono što ja jedem, naravno prilagođeno njezinoj dobi i bez soli i šećera, neka samo malo lizne da se navikne na okus. Da li je to nekome upalilo? Velim mala je dosta gadljiva i ono što je prihvatila sa 6 mjeseci to je to, drugo niti čut. Sve se nadam da je to samo prolazna faza.Poslid prvotno napisa