Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
Za vašu informaciju razgovarala sam sa svojim pedijatrom ( sa kojim imam jao dobar odnos) i savjetovao mi je da sa 4 mjeseca mogu zamijeniti tri mlijećne bočice sa žitnim kašicama , voćnim i povrtno mesnima , a uostalom vidjela sam u (kršitelj koda)ovom savijetniku za dohranu da se meso uvodi da navršena 4 mjeseca a on sada ima skoro 5. (kršitelj koda)ove kašice za laku noć idu od nakon 4 mj , mesni obroci od piletine , puretine idu nakon 4 mjeseca .
Moj pediatar je rekao da najprije zapoćnem sa mrkvicom ako nema alergije dodati jabuku ako ni tada nema alergije dodati meso . Također mi je savjetovao da za poćetak koristim gotove **** kašice barem do 6mj .
Kod biranja kašica uvijek prvo uzimam one koje imaju slabo alergenske sirovine . Za sada je sve ok Jan-Renato super napreduje .
Pedijatri su takvi kakvi jesu, ne znaju ili ne zele znati bolje, i meni je pedijatrica sa 4 mjeseca savjetovala sokiće pa ih D. još nije probala.
Druga pedijatrica se složila sa mnom.
Ali ti si MAMA, i trebaš znati šta je najbolje za tvoje dijete.
3-4 kašice tijekom dana u toj dobi nikako ne mogu biti dobre kada njemu osnovna namirnica treba biti mlijeko.
Moja D. ima 7.5 mjeseci i jede jednu kašicu dnevno koju ja skuham.
Ne može Klauss znati bolje od mene

Smiri se, ohladi glavu i poslušaj savjete koje su ti cure dale, pročitaj tekstove na onim linkovima.
Ovdje ti nikto ne želi zlo, samo dobro tvom djetetu.