Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: noćna hranjenja

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa
    zašto je svima jasno da se glavobolja nekada liječila tako da se na čelo stavljao oblog od kravlje balege, po mogućnosti još topao, da se reuma liječila tako da se pacijent do grla zakopavao u gnoj i da je danas medicina napredovala i da se od te prakse odustalo!
    a nikome nije jasno da se u razvoju dijeteta također došlo do novih spoznaja i da se odustalo od one prakse kojom su svoju djecu odgajale naše bake i mame?
    taman htjedoh to napisati

jos uvijek nemogu doci k sebi sto pedijatri savjetuju :shock: a jos mi je cudnije kad ih ljudi poslusaju, posebno u danasnje doba interneta i informacija nadohvat ruke. Nitko vise netreba citati knjige ali svatko moze odvojiti pola sata dnevno da u google upise pojam i sazna ono sto ga zanima

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

moja curica ce ujskoro 11 meseci i jos se budi nocu i popije bocu a jedna poznanica se zgraza kako jos mogu hranit nocu rekla mi je da sam ju morala odviknut da ne jede vise po noci. Mislim da ne radim krivo ako jos uvijek jede nocu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ako te dijete traži jesti po noći (odnosno pojede to što joj daš) onda ne radiš krivo. treba slušati svoje dijete a ne poznanicu.
    Yoda je njezin vršnjak i, evo, noćas smo imali jedno cicanje i ja to smatram super prespavanom noći.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa
    ako te dijete traži jesti po noći (odnosno pojede to što joj daš) onda ne radiš krivo. treba slušati svoje dijete a ne poznanicu.
    Yoda je njezin vršnjak i, evo, noćas smo imali jedno cicanje i ja to smatram super prespavanom noći.
    X

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

prvi put nije papala po noci prespavali smo od 21-6 :D

ovo nam je prva noc bez budjenja :D

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove