Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: karakter bebe

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno karakter bebe

Zanima me da li je povezana aktivnost bebe u trbuhu s njezinim karakterom. U 30 tjednu sam. Beba se mrda cijeli dan, lupa, udara, cijeli trbuh mi se trese, pulsira, zna me često i probuditi.

Iskusne mame s više bebača... Da li to znači da će mala biti hiperaktivka kada se rodi? :shock:

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Zanima me da li je povezana aktivnost bebe u trbuhu s njezinim karakterom.
    mislim da je to subjektivno. ono sto je meni velika aktivnost bebe (puno se pokrece), nekome je normalno.
    ja cu ti samo reci da su se oba moja sina puno micali i to je cesto granicilo sa boli, a u stvarnosti su prilicno zivahni. no, i ja sam - tako da to ima veze ne samo sa njihovim karakterom, vec i tko su roditelji.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

MM i ja smo oboje mirne bubice, na koga li je beba???
    Kaže moja mama da sam je ja javila par puta u danu, a moja mala više paradira nego što miruje. Mislim, nije da imam nesto protiv...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, možda i ima nešto u tome.
    Janko je bio podosta živahan u buši i takav je i sada. Nema mira 2 sekunde, stalno u nekom pokretu.
    A Iva se tako malo ritala u buši, nekada sam je dugo morala mrdati da bi mi tek lagano javila da je tu. Toliko me puta već znala hvatati panika je li sve u redu, bila je premirna.
    I sada je prava dobrica. Nema histerične ispade, ne baca se po podu, nježna je...
    Ali to je moje iskustvo, nekome je možda baš obrnuto.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Neki dan sam našla papir na kojem sam bilježila bebine udarce u trbuhu i umla od smijeha!U sat vremena bilo je minimalno 30 pa do 50 udaraca. A moja Nevičica je totalna mala, slatka divljakuša!

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moja bebica od dolje gura kad nešto stavim na trbuh (npr. oslonim knjigu, časopis, malo stisnem rukom, ctg i sl.). Baš me zanima da li to radi iz želje za komunikacijom ili joj smeta

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja sam se uvek pitala kada nešto napravim (češkam trbuh, namestim se u neki položaj, stavim nešto na stomak, slušam muziku glasnije ili sviram) da li bebici to smeta ili joj prija :?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dominik me tako znao tresnuti u trudnoći da su mi suze išle na oči, a mirnije dijete u životu nisam vidjela. Sad ćemo vidjeti šta će biti s drugim. Al priznajem da smo se kad smo ga dovezli iz bolnice uvijek nastojali odražavati mirnu i opuštenu atmosferu bez strke i gužve pa i tome pridodajem mrvicu zasluge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •