Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 83 od 83

Tema: Pedijatar Zagreb-zapad

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

dr.Dubravke Zelić - o kojoj nemam neko specijalno mišljenje, jer smo već promjenili 5 zamjena, bolnica, doktora i doktora, no ona je sasvim ok.
    Iz mog osobnog kratkog iskustva s njom (bili dva puta kad je mijenjala našu pedijatricu, prije cca 4 godine), a i tekućih iskustava mama iz parka s kojima se družimo a koje svoju djecu trenutno liječe kod nje ipak savjetujem da se prije odluke još malo raspitate o dotičnoj.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nemam se kod koga raspitati o njoj - imaš neke informacije za nju?
    Ako ne možeš napisati na forumu ajde mi molim te javi na pp, mi smo opet bilesni, pa bi mi svaka informacija dobro došla!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

dr.Zelic je doktorica koja prije svega cijeni educirane roditelje (znam da to nije bas na slavu :/ ) ali nama je OK

Mi recimo kod nje bez ikakvih problema odgadjamo cjepivo vec mjesecima
    Takodjer znam doci kod nje i reci dosli smo po to i to i to dobijemo.
    Laka je na antibioticima, aliii ako odbijete i trazite prije antibiotika krvnu sliku dat ce uputnicu bez problema.

Ja nju dozivljavam kao lijecnike u nasim rodilistima, ako nista ne pitate necete ni dobiti odgovor, ako nesto ne zahtjevate necete ni dobiti.
    Znam da tako ne bi trebalo biti ali sto je tu je :/ barem se mogu s njom dogovoriti za razliku od nekih lijecnika s kojima sam se susretala.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zaboravih napisati za dr.Selimovic u II.Zagorskoj, kao sto je netko vec napisao vrlo je brbljava kao i sestra koja btw. sjedi kod doktorice u ordinaciji i svu papirologiju tamo rjesava za istim stolom :/
    Ordinacija im je koma

Kod nje idemo silom prilika kada je zamjena dr.Zelic.
    Bili smo sa mladjim sinom na prvom pregledu kod nje kada je imao mjesec dana, trebala je biti nas pedijatar po mjestu stanovanja.
    Uglavnom, vaga za bebice je u cekaonici :shock: dijete mi se smrzlo dok ga je vagala i mjerila.
    Sestra mu je poslusala pluca i provjerila moorov reflex i to je bilo to sto se pregleda tice, fontanelu nije ni popipala a o kukicima da ni ne pricam.
    Bitno da ju je zanimalo gdje zivimo btw. i dan danas zivimo par ulica dalje ali idemo u Precko kod dr. Zelic

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Po onome što sam i sama do sada vidjela i ćula kod dr.Zelić - apsolutno se slažem sa tobom!

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Ja sam valjda dvaput bila kod dr. Ivanović i imam tak loš feeling da me znoj oblije pri POMISLI da bih trebala kod pedijatra... i tražim kod koga ću se prebacit.

A isto mi je jedna ok žena rekla lijepo o njoj...
    Imam isti problem s njom!
    svaki put kad trebam dijete voditi tamo imam osjećaj da se moram ispričati jer ih ometam u vrijeme radnog vremena!¨
    Kada nešto pitam, dobijem vrlo šturo objašnjenje i nisam nikako zadovoljna.
    Čula sam svakakvih iskustava, i poziativnih i negativnih...
    Uglavnom i mi tražimo gdje da se prebacimo.....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Navodno je došao novi pedijatar umjesto dr. Novaković Da li je netko već bio?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Deaedi jesi možda bila kod novog pedijatra u DZ Vrapče ili možda netko drugi? Da li se još dijele brojevi?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Deaedi jesi možda bila kod novog pedijatra u DZ Vrapče ili možda netko drugi? Da li se još dijele brojevi?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja zaista ne razumijem to s brojevima - što ako si sam doma s bolesnim djetetom, prvo dakle u 15h s djetetom dođeš po broj, pa opet u 17.30 na pregled? To je možda OK za one koji stanuju na 3 minute od ordinacije, a koliko takvih ima?
    Koja glupa ideja! :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je čekanje kod dr. Novaković i te priče sa brojevima i terminima za zdravu i bolesnu djecu bilo noćna mora. Neke ljude mi je još uvijek neugodno sretati po kvartu nakon tog iskustva

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, još se dijele brojevi. :/
    No, cini mi se da nije tako velika guzva kao prije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Deaedi thanx

Ma dosta njih se prebacilo negdje drugdje jer nitko nije bio siguran kad ćemo dobiti pedijatra a ne samo zamjenu dr. opće prakse pa su neke mame sa malim bebicama potražile druge pedijatre, mislim barem sam ja tako skužila iz razgovora u čekaonici dok sam čekala uputnice.

I meni je to sa brojevima koma jer uvijek moram nekog žicati ako MM ne može, sva sreća na šogiju i frendovima

A mi smo odlučili sa prebacivanjem pričekati jer situacija nije nigdje bajna.
    Ili nema po nekim kvartovima pedijatra a oni po mojoj procijeni meni najbolji su prebukirani i ne primaju nove pacijente.
    A i DZ Vrapče nam je najbliže.

Budući da oboje su bubani pa imamo dvostruki pregled javim iskustvo i dojmove.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ajde, javi da cujemo dojmove, meni je doktor sasvim OK.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo sad mi MM javlja da se brojevi više ne dijele, dr. je tako odlučio :D

Primaju prema redu dolaska, ali ako je nešto hitno, a i sestra tako procijeni ide se unutra odmah.

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Ja sam valjda dvaput bila kod dr. Ivanović i imam tak loš feeling da me znoj oblije pri POMISLI da bih trebala kod pedijatra... i tražim kod koga ću se prebacit.

A isto mi je jedna ok žena rekla lijepo o njoj...
    Imam isti problem s njom!
    svaki put kad trebam dijete voditi tamo imam osjećaj da se moram ispričati jer ih ometam u vrijeme radnog vremena!¨
    Kada nešto pitam, dobijem vrlo šturo objašnjenje i nisam nikako zadovoljna.
    Čula sam svakakvih iskustava, i poziativnih i negativnih...
    Uglavnom i mi tražimo gdje da se prebacimo.....
    Potpisujem!
    Ono što mene najviše smeta je njen odnos prema mom djetetu (ne znam da li je tako i sa ostalima). Nikad ju ne pozdravi, ne obraća joj se niti joj kaže ili pokaže što će joj raditi. Samo meni govori da ju držim čvršće i užasno je gruba tak da moja malena urla čim ju vidi te je još par sati nakon pregleda užasno živčana.
    Već sam tražila gdje bi se premjestila, ali koga god sam zvala ne prima nove pacjente. Hvala Bogu da smo jako rijetko bolesni, ali kad ćemo trebati, mislim da ćemo produžiti do privatnika.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam čitavo vrijeme mislila da dr. I. ima manje pacijenata jer ljudi misle da nije stručna tj. toga sam se bojala - ali da je opće mišljenje da nije ljubazna :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kako i rekoh evo me s dojmovima

Ja sam prezadovoljna i oduševljena :D
    Novi doc ne pripisuje olako antibiotike, dobar pristup i prema djeci i prema nama. Djecu je animirao F oduševljen i pita ga "Hoćeš nam ti ostati?" Samo se nasmijao i pitao ga "A da ostanem ha?" , F "Pa dobar si možeš". Pametna mamina mudrica. L je druga priča, ona se nikome neda dirati koga ne pozna tak da je plakala jer se grozi doktora od kada smo imali iskustva sa zaraznom.

E sad šta je mene oduševilo. Mi se borimo sa alergijama i celijakijom za sada još ne potvrđenom 100% ali smo na bezglutenskoj dijeti zbog simptoma. Dr. Buršić nam je odmah sve objasnio u detalje i barata sa statistikama. Naravno da sam dosta toga znala proučavajući po internetu ali mi je on još dodatno razjasnio i kaže ako se potvrdi kod L dijagnoza da se svi odemo testirati. Te neke stvari nije znala ni Novakovička niti ova poslije nje koja je samo na sumnju celijakije rekla hm da a ja sam joj morala sve objašnjavati, užas. Zato ne znam da li novog pedijatra imunologija dodatno zanima pa zna u detalje objasniti pretrage ili uči iz dana u dan kao što bi svaki doc uostalom i trebao.
    Djecu je pregledao detaljno, MM i mene pitao sve što smo primjetili vezano za virozu i na temelju toga zapravo potvrdio da je viroza što smo znali ali kako je L dobila osip i s obzirom na alergije malo sam se ja prepala.

Jedino što je i dalje sestra totalno smotana. Kako nema brojeva ljudi su ostavljali knjižice kako su dolazili a ona ih je sve pomješala kao špil karata i ne proziva nego se treba pitati tko je zadnji i paziti na svoj red.
    Meni se čini da je brži od Novakovičke, ali je temeljit što je najbitnije

I da, danas mu je bila gužva.

Eto to je moje mišljenje o novom docu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj anne prvotno napisa
    Kako nema brojeva ljudi su ostavljali knjižice kako su dolazili a ona ih je sve pomješala kao špil karata i ne proziva nego se treba pitati tko je zadnji i paziti na svoj red.
    Meni se čini da je brži od Novakovičke, ali je temeljit što je najbitnije

I da, danas mu je bila gužva.
    Nema vise brojeva? Prije 2 dana ih je jos bilo :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nema brojeva jer koliko sam ga shvatila bedasto je da samo 25 djece taj dan smije biti bolesno. A drugi i po tome mi se svidio isto. Sam kaj mi se čini da sestra bi brojeve da nema gužvu i da samo za očitati nalaz ili uputnicu ideš preko reda jer je to nabrzinu.

Joj tako sam sretna šta nema više brojeva i načekivanja i naguravanja kod dobivanja istih :D

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ispričavam se na dizanju stare teme, al mi smo se preselili u taj dio grada i DEFINITIVNO bi mijenjali pedijatricu. Naša je na primjer odobrila odgađanje cijepljenja, zato jer ni ne vodi računa jel dijete cijepljeno. , ne jer je open-minded
    Zanima me taj dr.Buršić, on je u DZ Vrapče, ako vam nije problem možete li mi ovako ili na pp napisati njegovo puno ime i prezime, RV, mjesto rada i broj telefona. Zapravo, kad pročitam šta sve tražim, bolje na pp.
    Zahvaljujem unaprijed!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ima li netko friške info kakvo je stanje u DZ Špansko? I kome da se javimo?

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vjerojatno ste u međuvremenu već riješili problem, ali evo našeg iskustva: mi smo se na proljeće prebacili kod novog pedijatra u Španskom, dr. Čulara i jako smo zadovoljni (bili smo ranije kod dr. Kujundžić, a kad je ona prešla u građevinski bizinis, morali smo radi cijepljenja prenijeti karton doktorici u suprotnu smjenu, ali nam nije nikako sjela).
    Dakle, što mi je ok kod Čulara: čovjek je normalan, objašnjava stvari i ima strpljenja te ne nastupa s 'doktorske visine'. Sisonja je tijekom svibnja i lipnja bio stalno prehlađen i bronhitičan, pa nas je slao na Srebrnjak da se isključe alergije i sl. Osim toga, naručuje se telefonom, što znači da je čekanje minimalno, a ni ne plaća se čišćenje nosa (što se kod suprotne smjene plaća 20 kn, čak i ako je u sklopu pregleda - naravno, bez računa). A i sestra Snježana mi je ok. Baš me zanima kakva su druga iskustva s njim, u svakom slučaju, konačno smo zadovoljni pedijatrom

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sestra Snježana je zakon. Meni je najviše zbog nje žao što smo se prebacili kod dr u suprotnoj smjeni. A nije ni nama u početku sjela ta druga dr (još dok smo k njoj odlazili kad je mijenjala dr Kujundžić), ali smo se u međuvremenu navikli.
    Drago mi je da su iskustva s novim dr pozitivna. Dobro je znati.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Podižem temu jer me zanima jel stoje ova preporuke od ranije, npr. dr. Čular? Svaka nova info je dobrodošla!!! Hvala!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

on je na mjestu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima li gdje ljetna šema pedijatra zapad prvenstveno sekulović i čular me zanimaju

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Trebam preporuku za pedijatra - medvescak-ksaver.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok ali to nema veze s zapadom

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ima li gdje ljetna šema pedijatra zapad prvenstveno sekulović i čular me zanimaju
    ak nekog zanima sad je Sekulović na go, mjenja Čular u svojoj smjeni

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ok ali to nema veze s zapadom
    Ne stignem kopati druge teme, ako ima neki link molim te mi zalijepi.
    Ili cu otvoriti novu temu...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala puno!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu