Kako i rekoh evo me s dojmovima

Ja sam prezadovoljna i oduševljena :D
Novi doc ne pripisuje olako antibiotike, dobar pristup i prema djeci i prema nama. Djecu je animirao F oduševljen i pita ga "Hoćeš nam ti ostati?" Samo se nasmijao i pitao ga "A da ostanem ha?" , F "Pa dobar si možeš". Pametna mamina mudrica. L je druga priča, ona se nikome neda dirati koga ne pozna tak da je plakala jer se grozi doktora od kada smo imali iskustva sa zaraznom.

E sad šta je mene oduševilo. Mi se borimo sa alergijama i celijakijom za sada još ne potvrđenom 100% ali smo na bezglutenskoj dijeti zbog simptoma. Dr. Buršić nam je odmah sve objasnio u detalje i barata sa statistikama. Naravno da sam dosta toga znala proučavajući po internetu ali mi je on još dodatno razjasnio i kaže ako se potvrdi kod L dijagnoza da se svi odemo testirati. Te neke stvari nije znala ni Novakovička niti ova poslije nje koja je samo na sumnju celijakije rekla hm da a ja sam joj morala sve objašnjavati, užas. Zato ne znam da li novog pedijatra imunologija dodatno zanima pa zna u detalje objasniti pretrage ili uči iz dana u dan kao što bi svaki doc uostalom i trebao.
Djecu je pregledao detaljno, MM i mene pitao sve što smo primjetili vezano za virozu i na temelju toga zapravo potvrdio da je viroza što smo znali ali kako je L dobila osip i s obzirom na alergije malo sam se ja prepala.

Jedino što je i dalje sestra totalno smotana. Kako nema brojeva ljudi su ostavljali knjižice kako su dolazili a ona ih je sve pomješala kao špil karata i ne proziva nego se treba pitati tko je zadnji i paziti na svoj red.
Meni se čini da je brži od Novakovičke, ali je temeljit što je najbitnije

I da, danas mu je bila gužva.

Eto to je moje mišljenje o novom docu.