Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: malo hoće,malo neće cicati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno malo hoće,malo neće cicati

unazad tjedan dana,a možda i više (malo sam se pogubila u danima),imamo predstavu kada idemo cikiti.neće,izvija se,grize me,prođe i po 6 sati da ne takne ciku.onda se mučimo,dokazujemo,držim mu glavu na ciki i on uz početnu ljutnju,prihvati je i uživa.
    ili prihvati ciku,cica 5 min i gotovo.
    malo šuškanja-gotovo.
    ako radi veći razmak od 3 i pol sata između podoja,po noći se budi svakih 4 sata.
    finta da ga nahranim u polusnu ne pali-plače,razbudi se.
    on je velika beba.ima preko 9 kg,a jučer navršio 4 mj.
    prvi je mjesec dobivao 1250,pa 1700,pa 1100g.
    sve pelene pišane,2 jutarnje kakane.
    beba cicalica je postala prava mala komplicirana beba.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Taj post ko da sam ja pisala :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čitala sam ga.kod nas nije dobro-loše nego svaki dan sve gore i gore.
    zadnje je jeo u 3 ujutro,nudila sam mu u 8 i sada u 9 i ništa,neće.
    jedino dobro jede kada dodjemo iz šetnje,ali ne mogu stalno biti vani.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Strajk.
    Pazi da ti se ne smanji kolicina mlijeka ili da ne dobijes zastoj. Izdajaj onim ritmom kako je nace dojio i daj mu mlijeko na zlicicu ili spricu. Tako ja cinim. Nikako ne na bocicu. Kako je s pelenama? Slini li puno? Meni je najveci bed sto se bojim da ne dehidrira... Za hranu, manje vise, ima dosta zaliha. Sad ima nesto manje od 8 kila, nismo se vagali, to je moja procjena s kucnom vagom. Jesi li mu probala ponuditi u snu? Nudi mu dojku sto cesce, nemoj cekati da skroz ogladni. Probaj promijeniti polozaj, nudi mu u polumraku, bez zanimljivih sadrzaja okolo. Moze bit:
    1. da mu ide zub
    2. da ima gljivice u ustima (soor)
    3. da ima problem s nosom
    4. da ima bolove u grlu ili upalu uha :/

Mi smo bili na kontroli i sve se cini ok iako joj je nosic u komi i teze dise, mislim da je obicna prehlada ali svejedno strepim da nije neka bakterijska upala. Ako se ne povuce, ponovno idem na kontrolu. Do tad joj dajem u snu i izdajam ako nece nikako pa nudim na spricu. brojim pelene i pazim da je hidrirana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam pomislila da je štrajk.ali sa još nečim...
    moj miš dobro piški,kaki,ništa ga ne boli,ništa nije zaštopano...
    zadnje je jeo u 3,pa u 9.30 je jeo na silu i to je trajalo pol sata.što ti kažeš-povuče par puta i dreka.onda je zaspao i 11,45 kada se probudio sve je pojeo.s v e.
    mada,razmišljajući,imam neku teoriju.oni bi sada već mogli odspavati noć 7-8 sati bez buđenja i jela...naši se klinci bude po noći jesti...jel moguće da tih 7-8 sati prebace na dan umjesto na noć?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidi:

http://roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=24853

Naš štrajk trajao je gotovo 3 mjeseca, od drugog do petog mjeseca njegova života. Bilo je :shock: , ali kasnije je postao (i ostao) pravi ovisnik.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Luna, na brzinu sam preletjela po postovima. M se IDENTICNO ponasa, ali to ne traje non stop. Ima bolje i losije dane. Jucer je recimo bila kriza. Danas je bolje. A bilo je tako i prije koji dan... I nikako ne mogu dokuciti razlog strajku, ustvari, mislim da ona strajka cim joj trepavica upadne u oko. ne bi se reklo po njenoj kilazi, ali nekad je tako tesko. Pomislila sam da su svi problemi s dojenjem iza nas, a kad ono :shock: Uhvatim se da JEDVA CEKAM 6. mjesec da joj dam voce i vodu i ne mislim vise o tome je li dosta popila... Izdajanje, pa prepunjenost, pa vristanje, pa pelene na granici da nisi siguran jesu li mokre ili ne i sve to udruzeno s potrebom da puno pije jer ima VUR. Gdje je kraj? Sori Dijana kaj ti uzurpirah topic za svoje jadikovke. Nadam se da ce ponovno doci dani kad ce moja M voljeti dojenje. Sad imam osjecaj da doji tek kad zagusti i da to onak odradi jer se mora.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dijana, slazem se s ovom teorijom. No moja M i po noci zna imati period od 7 sati bez jela pa opet i u danu... Jucer je u 24 sata jela samo 5 puta i to ne do kraja... Pelene su bile polusuhe. Ipak, jutros je jela u 3 pa u 5 pa u 9 tako da sam mirnija. No, SVAKI dan vodimo bitku za svaki podoj. I pitam se - do kad? Bojim se da ce pedijatar sugerirati dohranu i ranije ako pocne gubit na tezini...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lucija, znaš što ću ti reći - ja mislim da je to karakter. Najozbiljnije. Dijete mi je bilo i ostalo zeznuto do daske. Nije da te plašim, ali... Nikad nisam skužila o čemu se radilo. Nije bio soor, uredno je dobijao na težini, sve 5...

OT, gledam avatar i ne mogu se nadiviti koliko ti je dijete preeeeeeedivno!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme. I ja mislim da moja ima nesto tvrdo u glavi
    OT: a tvoj tek! Kaleb je neodoljiv. Ali stvarno.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo da dodam... mi smo do sad imali 4 puta teski strajk s tim da je prvi bio sa njena 2 tjedna i taj je bio najgori.

1. s dva tjedna: uzroci - ragade i moja bol (znala sam vrisnuti) te grcevi. rjesenje je bilo lose iz danasnje perspektive - izdajanje plus dohrana jer nije bilo dosta mlijeka. Tad nisam znala za pojam strajka dojenja.

2. kad je imala urinoinfekt. 4 dana prije hospitalizacije nije zeljela jesti uopce ali tad sam se sluzila trkovima poput dojenja u snu pa bih je uspjela nahraniti, no cesto bi povratila sve kaj je pojela. Dok nije pocela povracati, mislila sam da strajka jer joj je sve zabavnije od dojenja, otkriva svijet i sl. Da bar... Dakle, uzrok je bila bolest. Rjesenje je bilo dobro, cim je prizdravila pocela je jesti svaka dva sata. No, dok nije jela, laktaciju sam, srecom, odrzavala izdajanjem.

3. nakon prve doze cjepiva 5 u 1. Nije htjela jesti skoro cijeli dan. Izdajala sam i davala na spricu koliko je islo a ostatak bacala. Apetit se vratio sljedeci dan.

4. sad je nekom malom strajku opet, ne znam pravi uzrok jos. Vjerojatno nosic koji je negdje iza zacepljen, dakle, nema pomoci ispumpavanjem, mora proci. Plus soor, guza joj je crvena. No ovaj strajk ipak nije toliko drastican kao prethodna tri.

Ipak, kad god je u strajku, mene je strah da je bolesna, da joj se vraca urinoinfekt. Vjerujem, strah je opravdan i razumljiv.

Zakljucak: neke bebe kad im je nesto reagiraju nacicavanjem, a neke strajkom. Moja je strajkasica. Nase rjesenje problema lezi u stalnom nudjenju u polutami i snu, ako ni tako ne ide, hidracija na spricu plus obavezno izdajanje. Inace bi opet imala zastoj a mozda bi mi se smanjila i kolicina mlijeka.

U svakom slucaju, taj "nursing strike" nije ni malo ugodan, meni dosta naporan period i nadam se da se nece ponavljati precesto. Iako, sad nas ocekuje novo cjepljenje pa za 5 tjedana jos jedno... ne zelim ni misliti. :/

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

neke bebe kad im je nesto reagiraju nacicavanjem, a neke strajkom
    ovo potpisujem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lucija Ellen,nećeš vjerovati,ima još jedna bebica u susjedstvu koja je rođena isti dan kada i naša dječica i isto štrajka! mama je otišla sa njom doktoru,ali doktor je super sretan jer bebica je dobila super na kilaži,vesela,sretna...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo i moj mis je vrsnjak, 5 dana stariji, i kad san procitala ovaj topic sad se i ja mislim da i on ne strajka, prije je sisao non stop a vec neko vrijeme, jede normalno najvise dva puta po danu, kad mu ponudim malo povuce pa zeza, smije, ljuti, nekad cak i vristi i bacaka se, pa sam misla da nije gladan, no ipak dva puta najvise, kad valjda bas jako ogladni i umori se pojede normalno ali zato po noci cicaaaaaaa do besvijesti, a prije je spavao normalno nocu, sad ne znam jeli to strajk ili sta? ima malo i soora pa san povezivala s tim al kad citam ovo cini mi se da je i strajk, sad ne znam koliko to traje jer san mislila da je faza kad nije bas puno gladan pa da ce proc jer je inace super, piski, kaki normalno, smije se, sve super samo nece siku po danu ko prije.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj dijana76 prvotno napisa
    Lucija Ellen,nećeš vjerovati,ima još jedna bebica u susjedstvu koja je rođena isti dan kada i naša dječica i isto štrajka! mama je otišla sa njom doktoru,ali doktor je super sretan jer bebica je dobila super na kilaži,vesela,sretna...

pocet cu vjerovat u horoskop

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo u ovoj grupi. cica ali non stop protestira, plače (totalno me izludi!). najbolje jede noću.
    mislim da je kod nas reakcija na 10-dnevni boravak u bolnici i sve što se dešavalo.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Roza
    M danas gusta li ga gusta
    Mazi se, doji, pa "prica", pa trazi, pa lijepo jede. U zadnja 24 sata imala je 9 konkretnih podoja. No, necu se previse veselit, jer novi strajk je mozda vec na pomolu No zbog dana poput ovog, sve muke zaboravim. Zelim da i vasi strajkasi malo posustanu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zhabica,moja se cicalica svela konkretno danas na 5 obroka u 24 sata.noćas se budio,ali nije jeo.pravdam da da aje pun mjesec,pa da je južina...
    a kada se sjetim da je bio prava cicalica...a sada...
    kada kažem doma:"mi smo upravo pojeli bez problema!",svi plješću!strašno!

lucija ellen,nego šta nego horoskop!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma bez zezanja to s horoskopom, mozda i nije horoskop nego ekipa koja se rodila otprilike u isto vrime, evo ovaj vikend na grupi za potporu dojenja isto se jedna mama zalila da joj mala strajka a rodjena je isto u par dana razlike od nasih misica. moj je danas od osam ujutro pojeo dva puta kako triba ovo drugo povuce par gutljaja i prestane, place, smije se, vristi, kako kad, ako dam ponovo pocne se ljutit i vristat, idem mu sad dat pa ce valjda pojest kako treba jer nije jeo vec 3ipo sata i ni ne trazi, valjda ce pojest...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se više ne sekiram.ujutro može i 7 sati bez jela,a onda po svakih 4-5 sati.u međuvremenu mu ponudim da vidim da li se predomislio.ako nije,spremim cicu i to je to.
    glavno da su veseli i da su pelene pune!
    a horoskop-o moooj bože,osjetljivih li djevica!!!!!!!!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zhabica, koja grupa za podporu? I meni treba
    Tako treba, Dijana!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Lucija Ellan, rodina grupa u Splitu. pretpostavljam da ima i u zg tako nesto. meni se cini da je tebi jos teze s malenom, moj barem piski i kaki normalno pa se ne brinem da ce dehidrirat, valjda ce brzo proc.

moj zabac opet isti scenarij, nocas me svu posisao, barem me to tjesi da nece doc do zastoja jer po noci sve izvuce a po danu mi se znaju i prepunit, nekako ispadne taman na knap kad se vec pocne prelijevat da on pojede normalno, iako mu svako malo nudim, ma proci ce i to valjda brzo.

dijana, lucija a pusa malisima!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zhabica, ma svakome je tesko na svoj nacin! No i moja malena sada normalno piski i kaki. jednom na dan stolica a na dan ima i po 4 jaaaako popiskite pelene plus jos jedno 5 umjereno, ali ono da si ziher da ima nesto. Utjesilo me kad sam nasla podatak da je popiskita pelena kao kad izlijes jusnu zlicu vode u nju. Ma takvih ima puno! No opet sam negdje procitala na forumu da beba treba imati po pet puta po 100 ml mokrace... Istina, beba malo veca od moje (Rozin Tarzan). Pa se sad pitam, pitam... Ipak, dok mi djeluje veselo i prposno, ne brinem se

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

pet puta po 100 ml mokrace
    otprilike toliko vrijedi za sve bebe starije od 6 tjedana

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

LE, u pravu si nego sam skuzila da ti malena ne piski i kaki kako treba jer si napisala nesto u tom stili pa sam zato mislila da ti je teze, drago mi je da je ipak sve dobro sta se toga tice
    citan nabrzaka pa san kasno skuzila i rozu pa evo i tebi
    ma proci ce ih valjda brzo, tjesi me luna rocco, samo da su zdravi i veseli onda se sve da lako prezivit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    moj zabac opet isti scenarij, nocas me svu posisao, barem me to tjesi da nece doc do zastoja jer po noci sve izvuce a po danu mi se znaju i prepunit, nekako ispadne taman na knap kad se vec pocne prelijevat da on pojede normalno, iako mu svako malo nudim, ma proci ce i to valjda brzo.
    identično!!!
    po danu se tješim da izgledam kao pamela!ali moje su prirodnjak!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

za utjehu svim mamama malih Djevica 07, evo kaj mi je danas stiglo na mail, newsletter, vrlo korisno, utjesno, poucno:

Eating less frequently
    Your baby has a bigger tummy now, so she won't need to fill up as often. Four or five times a day will often do it, in fact, unless she's exclusively breastfed, in which case she'll still want to eat six to eight times a day.

Your baby may have doubled her birth weight by now, and she's still gaining, of course, despite her more mature eating schedule. (
    The content of your breast milk has also changed, with more fat and minerals to match your baby's nutritional needs.)

Don't expect maturity in her eating habits though: Your baby is easily distracted now, and feedings can become frustrating as she stops to watch a sibling or respond to an outside noise. You might try to minimize distractions by feeding her in a quiet, dimmed room.

---

dakle, mlijeko je postalo MASNIJE, bebu je lako OMESTI te jede MANJE jer je zelucic VECI.
    Cinjenica, kaze da doje od 6 do 8 puta, ali mi, ako nategnemo, imamo 6 knkretnih podoja u 24 sata. Nadam se da i vi uspjevate.

Izvor ovog clanka je http://www.babycenter.com

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Direktan link je ovdje:
    http://www.babycenter.com/0_your-4-m...19.bc#section0

a nasla sam i ovo o broju podoja, iako ne znam koliko je izvor pouzdan:
    http://www.bakercountyhealth.org/ser...-12months.html

Natasa, hvala za info o piskenju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

LE,super link si našla!to je točno to što se našoj dječici dešava.
    moj fran je danas "normalniji". jede svaka 4 sata i to bi se svelo na 4 dnevna obroka,ali noćas je imao 3 noćna.čudno.inače se još uvijek budi oko 2 i oko 6 i onda plus spomenutih 4.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a kod nas je to ovako u zadnja 24 sata:

21 sat
    23 sata
    3 sata
    12 sati
    15 sati
    17, 30 sati
    18,30 sati

To je 7 podoja, ALI od 3 sata u noci do podneva nije jela skoro nista, nudila sam, gucnula bi i nece i nece. To je bilo 9 sati nejedenja. To je ono sto mene brine, ne toliko ukupni broj podoja nego taj dugi period kad nece nista okusit. Jasno da su onda i pelene manje mokre. Ipak, ne djeluje lose, vesela je i razigrana, pa se trudim ne plasiti previse.
    Od sinoc je imala cca 7 umjereno popiskitih pelena i jednu zlatnozutu, proljevastu stolicu (kao i svaki dan).
    savjetnice, kako se vama ovo cini?

OT: moze li stolica biti proljevasta zbog puno progutane sline?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i naša stolica je proljevasta,zlatnožuta od upale uha prije mjesec dana.mene to ne brine jer su djeca na prsima pa je svaka stolica dobra.

kod nas je malo bolje,skoro savršeno-danas jede svaka 4 sata (i nešto)!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svaka 4 sata je jako dobro! Moja beba se nece drzat rasporeda I ja bih takooo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je ovaj pošteni i po definiciji štrajk trajao 4 i pol dana.puj puj!
    pitam se dokle će trajati ova "idila".strašno mi je što svakom dojenju pristupam sa mislima "hoće li ili ne". nije meni toliki problem što on jede svakih 8,4 ili 5 sati nego što moja nekad strastvena cicalica nema reda...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo ja prijavljujem dva normalna dana!!! jucer i danas jeo svaka tri sata i po danu i po noci! ah divote, ja ponudim - on sve pojede do kraja! mislim da je kod nas bio stos u sooru, iako sam mazala i prije sad sam pojacala malo terapiju pa mu je izgleda bolje i vratio se u normalu, nadam se da ce to sad potrajat, vidjet cemo.
    LE thx za link!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    To je bilo 9 sati nejedenja.
    jos da ih nastimamo da to ne-jedenje bude negdi izmedju npr 22 i 07h gdje bi nam bio kraj al to bi pak bilo stvarno prerazmazeno od nas jel da?

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Joj cure,
    znači to je to... Samo se ja nisam previše zamarala sa uzrocima, već sa posljedicom, a to je da nam se tako desilo evo 3. put - ona štrajka 1,2 dana, meni se cica puni i prepuni, počne malo žuljati, ali se onda ona predomisli pa je ipak isprazni, o divote...
    E al onda drugi dan - cica misli "ne treba toliko mlijeka" pa nema i nema, a mala nek si misli... Uglavnom onda brzo počne visiti na ciki i opet vrati količinu na normalu u roku 2-3 dana..
    Inače je moja H drugačija od prvo dvoje koje su nacicavali i za spavanje i za sve satima - ona je od početka cicala par minuta i gotovo, ja sam bila vesela kako unatoč tome dobiva lijepo na kilaži nakon prvog pregleda.. No, eto, ipak se pokazalo da je to potencijalna štrajkašica!

Bili smo u čet na pregledu za 3 mjeseca, i dobila je 600 grama i narasla 5 cm, dr rekla da je na donjoj granici. Htjela bih da se nabuba što više u veljači jer nas čeka mala operacija početkom ožujka, i očito ću morati paziti na takve stvari...
    Sa starijima sam mogla landrati okolo, cicali su bez problama, a ako sa njom ne pazim na to da joj sama ponudim ciku prije nego počne urlikati ili ako smo negdje vani gdje samo spava, ništa od redovitog cicanja :/

POkušat ću pratiti što je još potiče na štrajk, ništa navedeno u onom prije topicu ne mogu baš povezati... A ne mogu je baš ni držati pod staklenim zvonom..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zadnjih par tjedana mi je bebaćica počela malo sisati. nekad je sate provodila sisajući, sada malo povuče i plače i odmiče se . počela je gledat okolo,ima 4 mj. mislim da je gladna, trpa ruke u usta, ne vidim da joj ide zubić, al moguće. po noći je zato pojačala sisanje, po 5-6 puta jede po malo. prije spavanja joj dam dohranu na flašicu jer mislim da će bolje zaspat, a i ba barem nešto pojede. preko dana joj samo nudim ciku. jel moguće da se "navukla" na flašicu i sad cijeli dan štrajka samo da navečer dobije flašicu? jel radim krivo što joj i preko dana dajem čaj na flašicu pa se sad možda već navikla na nju?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj the bee prvotno napisa
    jel radim krivo što joj i preko dana dajem čaj na flašicu pa se sad možda već navikla na nju?
    ja mislim da radis krivo. ne znam zasto joj uopce dajes bocicu, zr nemas svog mlijeka? ako vec ne jede preko dana pretpostavljam da ti se tokom dana stvori mlijeka i da ga imas puno navecer, zasto joj onda ne das siku? bocica nije uopce bolja zamjena a da ne govorim da ti skroz moze zeznit dojenje! navuces li je na bocicu i ako jos strajka smanjit ce ti se produkcija mlijeka i kad prestane strajkat dovest ces se u situaciju da neces imat dovoljno mlijeka i dodat ces joj bocicu i gotovo dojenje. ovo je sad ekstrem koji se meni cini da bi mogao nastat. daji joj siku! svako malo! ako jede vise po noci nije strasno, ja sam se tjesila da zato onda po danu nije puno gladan kad se vec po noci dobor najeo. prati pelene i kako se dijete ponasa a bocicu izbaci!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

the bee,slažem se sa zhabicom.ako dobro napreduje,nema potrebe davati joj adaptirano.
    to što trpa rukice u usta nije uvijek preduvjet gladi.oni su bebe,otkrili su ruke i što bi sada drugo sa njima nego ih trpati u usta!
    to što se više puta budi po noći,pa šta sada?bebe su!to buđenje može trajati do godine dana,a onda ih nećeš moći izvući iz kreveta...
    daj ciku dok imaš mlijeka.
    daj ciku kada oni traže papati.
    ne sekiraj se,mlijeko se ne može tek tako izgubiti!
    moj miš piš je štrajkao,a natuko je u mjesec i pol kilu i pol!!!gdje toga ima???moj miš sada ima 4 mjeseca i 10 kg!!!!i samo ciki!!!!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj miš sada ima 4 mjeseca i 10 kg!!!!i samo ciki!!!!
    :shock: o boze! a ja mislila kako je molje dijete veliko i tesko!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    moj miš sada ima 4 mjeseca i 10 kg!!!!i samo ciki!!!!
    :shock: o boze! a ja mislila kako je molje dijete veliko i tesko!
    i meni je :shock: !
    ali ok,gospon je imao 4650g kada se rodio i 56 cm...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja konja za trku imam

Moja M se rodila s 4380 a sad ima cca 8 kg s 4 mj i 10 dana - isto samo na mlijeku

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

:shock: a ja mislila da je moj od 7700g sa puna 4 mjeseca veliki! isto samo na mom mlijeku a rodio se sa 4250g i 54cm, al odosmo u OT sta bi bilo da ne strajkaju?
    di nam je the bee?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E, zato ja i mislim da strajkaju, ali STVARNO
    pa moraju malo usporiti na dobivanju na tezini

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

moja je OPET u strajku
    I sad se ozbiljno brinem da ce je copit gripa ili neka luda viroza, samo sto nije. Bas sam

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a joj, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je ne uhvati nista i da prestane strajkat, moj je sad opet na starom ali me strah jer nam je dr. rekao da prekinemo sa terapijom za soor pa me strah da opet ne pocne strajkat. valjda nece.
    LE drzi se

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nakon štrajka moj miš je jeo svaka 4 sata.sada je opet na 3.a po noći opet buđenje svaka 2-3 sata...kako i ne bi kada je ogroman!

LE,izmjeri temperaturicu pa ćeš vidjeti...možda nije gripa možda je opet "njen dan".

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo otkrili uzrok našeg štrajkanja!
    naime,mi smo jučer,na sestrin 4.rođendan dobili PRVI ZUB!!!!
    samo,pitam se,hoće li kod svakog izbijanja zubića on štrajkati?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi smo otkrili uzrok našeg štrajkanja!
    naime,mi smo jučer,na sestrin 4.rođendan dobili PRVI ZUB!!!!
    samo,pitam se,hoće li kod svakog izbijanja zubića on štrajkati?
    :D :D :D jeee, aj super da sad znas u cemu je stos. pusa misicu malome

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zhabice,hvala! a što je slatki ovako krezub...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •