-
plinska ploča smeg p64
evo je
zanima me kakva je u praksi
da li one nogice/držači na kojima stoji zdjela pocrne s vremenom od plamena
kako ste zadovoljni općenito?
da ne ulupam kune na mačka u vreći
već imam smeg, al odvratna je za održavanje
i još nešto, oprala sam kola u suđerici i totalno su pocrnila jer su od aluminija, čime to opet posvijetliti?
ona manja sam spasila bjesomučnim trljanjem žičanom spužvicom, al ovo veliko nikako
hilfe
-
ma dajte, što stvarno nitko nema? koliko sam ju viđala po salonima kuhinja, pretpostavljala sam da se dosta kupuje
ok, cijena nije baš šljaker frendli, al ne kupuješ ju svake godine, pa moš dignit kredit jednom u 15 godina
-
ja sam u hr puno radila sa smegom, mogle su se nabavit rezervne grilje i rezervne kapice pa je skvadra imala jedan set za upotrebu drugi za pokazivanje kad dolaze gosti (kojima je smetalo)
sad sam otkrila boretti i smeg ti je nula u odnosu na boretti a cijena ista
-
Aries kako je ta koju želiš ploča sva od inoxa mislim da se održava ribanjem, pa ako i pocrni moći ćeš to oribati. No ova prva koju imaš sada gdje je rešetka od gusa je koma za čistiti. Viđala sam taj gus na pločama za kuhanje i kod drugih prozvođača i to je stvarno teško održavati, kao da se sve zalijepi za to.
-
-
Imam ja nešto drukčijeg Smega. Odlično radi - ubojstvo za čišćenje. Kombinacija inox+gus.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma