Bokić!
evo danas sam bolje, jučer sam stvarno bila koma. na sreću mojima ništa i nadam se da će tako i ostati.
noćas mi se Kiar budio svakih sat vremena u užasnom plaču, bila sam koma, neće ciku, neće se nositi, a ja ga nisam ni imala snage ni primiti. MM mi ga je nariktavao. možda mu je smetala mineralna koje sam jedino mogla popiti bez posljedica.
nadala sam se da će malo duže spavati ali se rano probudio oko pol osam, al je zato već u pol 10 zaspao.
i ja se trudim dati dobre svjete što se tiče dojenja i prehrane malih, ali to je strašno šta sve žene rade svojoj djeci.
evo moja kuma i ujna ima dečkića starijeg 8 dana od Kiara, i on je već sa 4 mjeseca jeo jaja, grah, hrenovke, paštete tj. sve što i oni jer kao ima malo mljeko. a kad sam joj rekla da mu ne gura dudu i flašicu, nego da mu da ciku jerkla je da nema ona vremena toliko za njega :? . a da ste samo vidjele kako se siromaček borio protiv dude i flašice, al nažalost ona je uspjela.
najgore mi je kad nekom spomenem da sam stalno![]()
na rodi i da toliko toga ima za naučiti i ako treba kakv pametan savjet, gledaju me kao da sam pala s marsa. pa se više ni ne trudim baš, kažem i kako hoće.
kad mi neko počne trubiti o prehrani i dojenju, najbolji mi je MM kad veli e sad ste našli crkvu di ćeš se Bogu molit. najviše me oduševio koliko je postao prodojeći i kako on svojim frendovima koji su friško postali očevi preporučuje dojenje.
a za AS a to valjda mora biti klik u glavi roditelja da shvate koliko je potrebna