On sigurno kuži da se nešto događa prvo zato jer ipak ne skačem i ludujem s njim ko nekad, kad dođemo popodne doma, obično preumorna legnem, a to je njemu prestatično, pa su već odmah tu problemi. Od mene se ne da upravo zato jer vidi da mu "bježim", pa me čitavo popodne zna držati za rukutraktorka prvotno napisa
da mu ne zbrišem u sobu :/ . onda one Mmove litanije da mama sad ima bebu - koliko god mu treba pričati, ali patrikove reakcije su sve agresivnije, tako da u zadnje vrijeme izbjegavam priču, a što više pokušavam biti s njim onak po starom koliko god mogu.
Moguće da se i zato počeo buditi, ali i ne mora biti, dođe to njemu bar jednaput mjesečno, onda opet zareda par dobrih noći. a ovo s gledanjem crtića se srećom samo jednom dogodilo. nešto valjda sanja pa ga probudi, onda ima problema ponovno zaspati....događa se svakome. no noćas je stalno nešto kenjkao svakih sat vremena ali se smiri kad mu uvaljam bocuto me ubija, da bar mogu stalno tako bit doma čitave dane sama i spavat, pa još bih nekako izvukla, ali ujutro se dić, odradit, doć doma, a on friško naspavan, e to mi je malo problematično.

da mu ne zbrišem u sobu :/ . onda one Mmove litanije da mama sad ima bebu - koliko god mu treba pričati, ali patrikove reakcije su sve agresivnije, tako da u zadnje vrijeme izbjegavam priču, a što više pokušavam biti s njim onak po starom koliko god mogu.
to me ubija, da bar mogu stalno tako bit doma čitave dane sama i spavat, pa još bih nekako izvukla, ali ujutro se dić, odradit, doć doma, a on friško naspavan, e to mi je malo problematično.
a već par puta je vikao da hoće špinata :shock:
što bi bilo malo za promjenu