-
Yas-da nema te večernje nervoze kod Lu ,ona bi onda stvarno bila da ne znaš za nju. Super !! A i to će nadoći ,polako !
Opet me zvala poznanica čiji je malac 4,5 mjeseci i isključivo je dojen i žali se na stalno buđenje i plakanje.I onda mi kaže da joj nije jasno zašto se budi kad sigurno nije gladan jer osim stalnog cicanja,on jede i voćne i povrtne kašice :shock: :shock: pa možda baš zato....i naravno da sam joj rekla,i mislim da se i naljutila,ali šta da radim,morala sam.
I to ne mogu shvatiti.On joj je drugo dijete i za vrijeme prve trudnoće je stalno bila na forumu i kao sve zna i onda ovako rano nadohranjivati dojeno dijete
Meni je neizmjerno žao što ranije nismo imali komp.Mislim da bi puno stvari drugačije napravila
ili bi bar negdje pronašla utjehu.
Najgore mi je bilo što smo mi valja jedini roditelji od nama poznatih (a imamo ih puno) koji su nosili svoje dijete cijelo vrijeme . Svi su se čudili kako on to tako plače,zašto se budi i sl. Ne znam ni sama koliko sam puta pomislila da s Rokom nešto nije u redu baš zbog takvih komentara
Bez obzira što on i danas ima bočicu,svakoj prijateljici pokušavam dati do znanja da je to nepotrebno ako doji,a naravno da im kažem za forum,ali svi su valjda sebi najpametniji 
A neki dan je kod prijatelja krenila rasprava o AS-njih 90 % me uvjeravalo da djetetu ne treba AS dok samostalno ne sjedi :shock: skoro sam proplakala od muke i uvjeravanja da je obavezna i neophodna od rođenja i da nije bilo mm-a mislim da bi se i posvađali svi skupa.
Nekad si mislim -ma radite kako hoćete,a onda mi žao djece pa ipak tupim da im bar nešto uđe u glavu. A sve full obrazovani ljudi....vidim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma