Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: sušilica smrdi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno sušilica smrdi

imam perilicu/sušilicu candy 5+5. kupljena prije godinu dana i od samog početka sušilica dok radi smrrrrrrdi. smrad je neka kombinacija spaljene gume i vlage :/
    prošle godine ju uopće nisam koristila, nije mi se dalo zvati majstora, jer je miha bio mali. od ove zime je u pogonu, ali je smrad nesnošljiv. ako otvorim vrata od kupaonice smrad se širi po cijelom stanu, ako zatvorim onda se u kupaonici ne može boravit više od minute, jer glava zaboli.

prije dva tjedna je bio majstor, pogledao i kaže da je sve ok. prošli tjedan su odvezli mašinu u servis pregledavali, puštali da radi, čistili i kažu da oni ne vide nikakav kvar i da njima ništa ne smrdi. isti dan ja sušim veš i naravno smrdi.
    probala sam s različitim deterdžentima i omekšivačima i maramicama za sušilicu i opet isto.

ne znam što dalje da napravim, previše sam ju platila da bih sada imala smrdljivi veš. što uopće mogu više napraviti? obratiti se dućanu u kojem sam kupila?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam Bosh i isto smrdi kad suši, vrata od kupaone ne smiju biti zatvorena jer je onda unutra nepodnošljivo. što se veša tiče kupila sam u dm-u maramice za sušilicu koje stavim prije sušenja i veš ne smrdi.mislim da mora odraditi neko vrijeme, da obgori sav taj matrijal koji je nov (kažeš da ju nisi baš koristila prošle god..)..a možda će se uvijek osjetiti taj smrad.. :/ kod mene kao da se manje osjeti što ju više koristim ili sam već otupila, bitno mi je da sam za veš našla riješenje u tim maramicama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja imam istu kao i ti i meni je smrdila. ja odmah zvala irekla da toliko para a ipak malo muzike, frajer mi je objasnio da postoji neki premaz i dok on ne izgori smrdit ce, i fakat zaboravila sam da je ikad smrdila

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    ja imam Bosh i isto smrdi kad suši, vrata od kupaone ne smiju biti zatvorena jer je onda unutra nepodnošljivo. što se veša tiče kupila sam u dm-u maramice za sušilicu koje stavim prije sušenja i veš ne smrdi.mislim da mora odraditi neko vrijeme, da obgori sav taj matrijal koji je nov (kažeš da ju nisi baš koristila prošle god..)..a možda će se uvijek osjetiti taj smrad.. :/ kod mene kao da se manje osjeti što ju više koristim ili sam već otupila, bitno mi je da sam za veš našla riješenje u tim maramicama.
    znala sam staviti i po tri maramice i opet isto.
    prošle godine ju nisam koristila - bolje rečeno prošlu zimu, proljeće i ljeto, ali tamo negdje od 10-og mjeseca je stalno u pogonu.
    ne mogu se pomiriti s tim da će to stalno smrditi, svi kažu da im veš miriši nakon sušenja, a moj smrdi da glava boli.
    bilo je i jeftinijih varijanti, ali ja sam namjerno išla na ovu, jer je jako hvaljena i ne namjeravam u skoro vrijeme kupovati drugu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    ja imam istu kao i ti i meni je smrdila. ja odmah zvala irekla da toliko para a ipak malo muzike, frajer mi je objasnio da postoji neki premaz i dok on ne izgori smrdit ce, i fakat zaboravila sam da je ikad smrdila
    koliko treba tom premazu da izgori?
    već skoro 4 mjeseca radi minimalno 2 puta tjedno, utješi me pliz.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja candyca smrdi već tri godine

a sušim prosječno 2Xtjedno (zimi, naravno, ljeti je ne koristim)

Roba obično ne smrdi

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja smrdi, ali ju rijetko koristim. samo kad udari južina

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

znači svima uglavnom smrdi mašina, a samo meni i roba.
    odlučila sam u ponedjeljak oprat i osušit veš pa ima ga dostaviti u servis, blizu mi je pa neće biti problem. baš me zanima što će mi reći.

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja imam bosch kombinaciju perilica-susilica staru 5 godina i ves mi smrdi jednako kao i prvi put. cak sam pred par mjeseci (ne pitajte zakaj ne ranije ) zvala servis i opisala cijelu stvar. zacudili su se, kao nikad nisu culi za ista slicno, trazili su me to na pismeno i rekli da ce proslijediti proizvodjacu. ja napisala i poslala mail, a oni ni bu, ni mu. probat cu to istjerati na cistac slijedeci tjedan sad kad vidim da nas ima!

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sir_oliver prvotno napisa
    moja smrdi, ali ju rijetko koristim. samo kad udari južina
    i smrdi roba. isto bosch. ali mašina je skroz nova pa se nadam da će proći. ili neće?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja imam perolicu-sušilicu bosch. osjeti se neki miris kad suši (ne prejaki), ali odjeća ne smrdi. možda vam smrdi zbog omekšivaća, ja ga ne stavljam.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imam istu takvu Candy sušilicu i nikada nije smrdila. :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam Gorenje, niš ne smrdi!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kak se zovu te maramice i gdje stoje?

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    možda vam smrdi zbog omekšivaća, ja ga ne stavljam.
    nema sanse da je zato. to je miris spaljene plastike. odjeca ne smrdi malo, nego se u njoj nemre u javnost!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

dzizus. ja pročitala naslov kao: "sušilica smrti" :shock:

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Imam istu takvu Candy sušilicu i nikada nije smrdila. :?
    ja isto, osjeti se neki "miris" ali to nikako nije smrad... meni je čak i ugodan

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nakon susenja se ocekuje da ves bude mirisan

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja ista takva ne smrdi, ali mi ostaju mucice na robi sve više i više...Imam tko kakav savjet?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

maramice su u svijetlo plavom pakiranju, Denk mit...iza piše da je za sušilicu, naprijed nacrtan veš ili neki ručnici-ne znam sad točno, a stoji kod prašaka za veš, omekšivaća...koštaju 10-15 kn otprilike.pakiranje je kao pronto maramice...

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I iz moje sušilice smrdi. Imam je 5 godina i jako rijetko ju koristim baš iz tog razloga. Isto se osjeti smrad kao po spaljenoj gumi. A inače je sušilica zajedno s perilicom, Indesit. I nema cijev za odvod, već je samokndenzacijska(ili kako se to već kaže). Možda to ima neke veza? :?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

X
    odzračna je (i meni je palo na pamet da možda kondenzacijske smrde)

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    X
    odzračna je (i meni je palo na pamet da možda kondenzacijske smrde)
    Mislim da je ipak riječ o kombiniranim (sušilica-perilica)?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

oooo pa ima dosta smrdljivih sušilica. baš me zanima u čemu je caka, zašto ista mašina/sušilica nekome smrdi, a nekome ne :?

moja je kombinirana i cijev ide u kadu.
    nos mi je tako začepljen da jučer nisam osjetila ni luk koji sam dinstala, ali taj smrad mi je došao do mozga :/

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja isto imam kombiniranu perilicu/sušilicu INDESIT - i veš mi baš fino miriši kad osušim, a ne stavljam ništa posebno za miris. Onako mi "po novom" miriši.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    cijev ide u kadu.
    :/
    Možda je ovo uzrok tooooooooolikom smradu ? Meni ide u zid ali nije dobro postavljeno (tj. improvizirano je u nadi da to bude "privremeno") pa je MM pretpostavio da je smard sušilice upravo zbog toga Možda je stvarno problem taj odvod :?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hady, kažeš da tvoja Indesit ništa ne smrdi?

A zašto onda moja smrdi? Nije ti nikada ni smrdila ili je prošlo ono neko vrijeme dok guma nije zgorila pa prestalo(utješi me jer sam ja možda sušila u mojoj svega 20-tak puta baš zbog smrada)?

Iskreno, ni maramice iz DM-a ne pomažu baš bogzna šta,a baš sam se ponadala.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja imam perilicu + susilicu Candy al meni ne smrdi nista
    a da smrdi, mislim da ne bih vise susila s njom :?

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislim da je prava misterija zasto neke susilice smrde, a neke ne. provjereno ne smrde sve kombinirane, a isto tako nije ni do odvoda. naime, mi smo se skupa s masinom selili 3 puta, od toga smo na jednoj lokaciji imali slobodan odvod u kadu...zvala sam servis, ocekuju odgovor proizvodjaca. sad necu sjahat dok ne dobijem kakav-takav odgovor

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pretražnik mi je izbacio ovu temu, jer sam tražila nešto u svezi smrada iz sušilice.
    Imam Gorenje sušilicu kondenzacijsku i u zadnjih mjesec-dva mi je počela smrdjeti. Smrde mi pelene (samo njih u njoj sušim, a drugu robu na "konjiću").

Help
    Naveli ste da i vaše smrde, ali meni treba rješenje problema.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa

A zašto onda moja smrdi? Nije ti nikada ni smrdila ili je prošlo ono neko vrijeme dok guma nije zgorila pa prestalo(utješi me jer sam ja možda sušila u mojoj svega 20-tak puta baš zbog smrada)?

Nikad, ništa - kažem ti baš mi fino miriši... imam ju možda 2-3 god, ali sušim dosta rijetko - samo bijeli veš i to kad je kiša, naravno.

Sayuri

Početno

Evo i ja imam susilicu Blomberg, to je ona na gornje punjenje, odozgo se otvara, siroka sam 40cm....i dole kod filtera ima mala posudica u koju se uspe malo mirisa i onda dok grije prostoriju ujedno i mirisi....a koristim i maramice Denk mit za ves i super mirise poslije toga....
    Bitno je cesto mijenjati filtere i puno su prijatnije kondenzacijske nego odvodne...

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Danas je bio serviser i rekao je da sušilica ide u servis jer im zna otići nekakva guma koja onda daje taj "odor" po spaljenoj gumi.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa
    Danas je bio serviser i rekao je da sušilica ide u servis jer im zna otići nekakva guma koja onda daje taj "odor" po spaljenoj gumi.
    baš ti hvala što si ovo napisala. samo još javi koliko će te koštati popravak 8)

imamo očito istu sušilicu i isti problem. doduše, mislim da se negdje iza (kroz one rupe na stražnjem dijelu bubnja) uvukla jedna žica od grudnjaka i jedna dječja čarapa (kako sam to uspjela, stvarno ne znam :shock: ).

možda ta čarapa smrdi :/

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Popravak je besplatan, jer Gorenje daje jamstvo 5 godina i sve u tom roku je na njihov trošak. :D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Imala sam kombiniranu Candy smrdila je par godina dok se taj smrad nije izvjetrio..sada imam Ariston kombniranu, smrdi i ona ali svaku put sve manje..ili sam ja sve imunija..ne znam.
    Uglavnom, meni je logično da smrdi jer sam sigurna da su u pitanju neki premazi unutra posebno na gumama i sklopovima.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imam gorenje i ništa 2g nije smrdilo dok jednom u žurbi izvadih robu koja nije bila skroz suha i zatvorila vrata sušilice...zaboravila tjedan dana na njih i sad smrdi po vlazi i plijesni...
    čista je, ubacila sam malo suhe robe na 20 min da pokupi smrad,
    ali ništa... na prazno je uključila na 15min -i dalje smrdi...
    vrata su joj već pola mj otvorena, ja je ne koristim ona i dalje smrdi,
    kako da se riješim tog smrada????

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Hady prvotno napisa
    Citiraj ivancica prvotno napisa

Nikad, ništa - kažem ti baš mi fino miriši... imam ju možda 2-3 god, ali sušim dosta rijetko - samo bijeli veš i to kad je kiša, naravno.
    ja sam Hady od tada kad sam ovo pisala kupila odvojenu sušilicu. I preporodila se.

No sad ste mi dali razmišljati o tome da bi se trebao čisitit filter(koji ja bdw. ni ne znam gdje se nalazi na uređaju). A i o tome da je možda otišla ta neka guma.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj erik prvotno napisa
    kako da se riješim tog smrada????
    erik pogledaj ovdje

Anajat avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kako se zovu te maramice u dm-u? Tnx unaprijed!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno susilica...

Ja razmisljam o kupnji ove Candy susilice : http://www.candy.co.rs/artikli-detaljno.aspx?IDDET=172, ozracna je. Ima li je tko, i kakva je. Ne bi je kupio pa da mi poslije smrdi roba...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: susilica...

Citiraj gox prvotno napisa
    Ja razmisljam o kupnji ove Candy susilice : http://www.candy.co.rs/artikli-detaljno.aspx?IDDET=172 ozracna je. Ima li je tko, i kakva je. Ne bi je kupio pa da mi poslije smrdi roba...

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Prvo sušenje i smrdi veš, a par stvari koje sam odvadila i stavila na štrik mirišu. Čovječe, sad sam ovo čitala i razočarala se. Očigledno neža pravila. I nove o stare i marke ove i one i odvodi ovakvi i onakvi... može li mi tkp reći kakve su to maramice iz dm-a?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Susilica je posve nova? I nama je prvih par puta imala miris po zapaljenoj gumi. Svaki put blazi. Nakon par puta ga vise nije bilo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moja je prvih par sušenja imala neki metalan miris... nakon toga sve super.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ima netko Ariston, kakva su iskustva?
    Konkretno ova: http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...n-armxxl125eu/
    Posljednje uređivanje od Cathy : 01.12.2014. at 15:13

pevi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

pozz ja ti imam aristonovu AQGMD 129 i što se tiče pranja je super, ima veliku zapremninu 8 kg, ali za sušenje je katastrofa veš je zgužvan nije ni do kraja osušen i još par zamjerki, ali šlag za kraj- ležaj mi je otišao prije 3 mjeseca i zvala sam majstora ( perilica je stara 4 godine) da bi mi on rekao da ju se ne isplati popravljati u stilu skuplji je dio nego neka nova perilica!? rekao je da tako može raditi 3 mj. ili 3 god.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ima netko Ariston, kakva su iskustva?
    Konkretno ova: http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...n-armxxl125eu/
    Imam ovu oko godine dana i zadovoljna sam. Pere, suši. Ne štedim je.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mirje prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ovu oko godine dana i zadovoljna sam. Pere, suši. Ne štedim je.
    A koliko stane u nju? I kak je sa potrošnjom struje s obzirom da nije A klasa?
    I jesu li 3 programa zbilja dosta za sušenje?
    Posljednje uređivanje od Cathy : 04.12.2014. at 14:53

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Bolje je... Nasa nova indesit masina i susilica je pocela normalno susiti. nestao je ocajan smrad iako se mnogo mirisa izgubi u susenju. Ne moze se usporediti! Ali zato su pelene genijalne. Mekane i suheeeeeee, a spas je, stvarno nemam rijeci! I dalje sama masina siri jako neugodan miris pri programima susenja, ali otvorim.prozorcic u kupatilu i adio smrade!

I da, kupila i probala one dm maramice za susenje vesa, one mirisne od denk mit-a- ma nicemu je sluze. Po dvije sam ubacila, kao i da nisam.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •