Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Bijelo, žuto, smeđe,pitanje je sad

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Bijelo, žuto, smeđe,pitanje je sad

U 13.tjedn sam. Zadnja dva dana me muči iscjedak, točnije od zadnjeg pregleda koji je bio uredan. Doktor je na sve načine pokušavao vidjeti spol pa mi je ultrazvučni pregled trajao dosta dugo i poslije sam imala lagane bolove. Zadnja dva dana imam iscjedak. Ono što me muči je to da je taj iscjedak na dnevnom ulošku ili bijelim gaćicama žut pa i smeđi, na taj smeđi se smrznem, dok na npr. crvenim ili crnim, mliječno bijeli. Bojim se, a ne znam imam li razloga.Prestala sam uzimati Utrogestan kad sam napunila 12 tjedan i na zadnjem pregledu je doktor rekao da više nema potrebe.
    Što da radim i mislim? Do doktora ne mogu do ponedjeljka, ali ono što me muči je to što ne znam kakav je iscjedak i da li vjerovati crnim ili bijelim gaćicama? :/ :/ :? :? :?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ajde se ti lijepo smiri ,malo miruj do ponedjeljka pa nazovi doktora ukoliko ne prođe do tada.
    Vibram da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Iscjedak u trudnoci zna biti obilniji cisto normalno (npr. mijenja se kiselost rodnice pa se valjda mijenja i kolicina i/ili omjer bakterija i gljivica). Zna biti zuti ili mlijecno bijeli. Sad, moze biti i neka upala, ali to obicno ima ruzan miris i druge popratne simptome (npr peckanje kod mokrenja, bol itd). Svijetlo smedji iscjedak - toliko svijetao da se pozna kao bijeli na tamnim gacicama - ja ne bi rekla da je to krv.
    Sretno da izdrzis do ponedjeljka kako tako mirna!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Vjerujem da je sve u redu, pokušaj se smiriti preko vikenda pa za svaki slučaj doktoru u pon.

Ja sam imala užasnih problema s candidom u trudnoći, ništa nije pomagalo, kad sam rodila, ni traga ni glasa...hvala Bogu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    iako vjerujem da je sve u redu

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam isto počela primjećivat iscjedak u 13 tjednu a utrogestan prestala u 12, s tim da utrogestan treba postepeno prekinut a ja nisam znala. Pila dabroston i mirovala s tim da to nije prestalo niti se pojačalo poslali su me u bolnicu na 3 dana da napravim briseve jer na pregledu je sve bilo uredu. Tako da je meni to stalo čim sam došla u bolnicu ali to je već bio 12. dan oskudnog krvarenja blijedo smeđe boje.Brisevi su dosli uredni ali sam dobila neke vaginalete da koristim jos 7 dana. Tako da je sad sve ok.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Problem su bili hemoroidi :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bolje oni nego cerviks

~~~~~~~~~ da ti ne stvaraju previše problema...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Suhe sljive! Provjereno omeksavaju probavu.

I ja sam odahnula da nije nesto gore (iako je ovo prilicno neugodno... i samo ce se pogorsati u trudnoci...)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A od neprirodnih pripravaka, ali to nemoj na svoju ruku - meni uvela ginićka magnezij sad od 30. tjedna - nakon pola sata trk na WC. Sad mi je situacija da moram jest tamnu čokoladu,a prije toga je bilo za suhe šljive.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •