Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 106

Tema: MR mozga?Kako se snima?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Je, bucno je, ja sam bila prije par godina, moju bi to svakako probudilo
    Veli mm da je ona lezala na ledjima, a on pored nje na boku i drzao ju za ruku
    Radiolog im je predlozio da probaju tako, bez anestezije pa ako ide ok, ako ne - onda anestezija

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

meni su pet puta snimili na mr na hipofiza su mi radili zbog visok prolaktin i tsh poremecaj hormonima verujte mi uzasno je posto sam ja klaustrofobicna ali zadnji put sam izdrzala sama moja se hipofiza sirila ali sada je uredna na mojoj majci su radili mr na mozgu i otkrili su da ima dva tumora operisuli su je ovde u mk i prekusutra puni 3 god od uspesno izvrsen hiruski zahvat to joj je uradil doktor neurohirurg koj radi u drzavnu bolnicu drugi su je lekari slali u inozemstvo i trazili puno lova

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

inace ja nikad nisam primila anestezija kad su mi radili mr sada cu mozda opet da je ponovim ali videt ce mu sa mojim endokrinologom i ginekologom

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mene zanima koliko se mj odprilike ceka magnetska na rebru za dijete od 3god8mj.
    Rekao nam je nas dokt da ce prmiti anestezuju i mora spavati jednu noc tamo.
    Postoji li sansa da se vodi da tamo spava a da zapravo ne spava tamo i da ga drugo jutro dovedemo?
    Ili apartman uzeti na rebru.najbitnije je da nije noc bez mene ili muza.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bilo bi najbolje da nazoves Rebro i pitas. Znam da se u Klaicevoj ne ostaje nakon anestezije po noci ( nakon 2 h se ide doma) osim u slucaju komplikacija ( mislim da su spomenuli povracanje, ali vise nisam sigurna)

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi smo bili na MR u Klaićevoj sad nedugo sa bebom od 3 tjedna. Anesteziološke pretrage se obave dan ranije a na MR se dođe iduće jutro natašte. Nakon snimanja se mora još biti natašte iduća 2-3 sata, onda se malo pojede i ako dijete ne povraća može se ići doma, dakle nema ostanka u bolnici.

(samo me znoj oblije kad se sjetim kako je bilo držati je natašte 7 sati... )

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo bili na MR u Klaićevoj sad nedugo sa bebom od 3 tjedna. Anesteziološke pretrage se obave dan ranije a na MR se dođe iduće jutro natašte. Nakon snimanja se mora još biti natašte iduća 2-3 sata, onda se malo pojede i ako dijete ne povraća može se ići doma, dakle nema ostanka u bolnici.

(samo me znoj oblije kad se sjetim kako je bilo držati je natašte 7 sati... )
    Mozes mi molim te u pp poslati broj za narucivanje.
    Koliko ste cekali termin?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zadarmamice, nije bilo naručivanja, mi smo bile hospitalizirane i bio je hitan magnet prije operacije

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

koja je općenitio razlika za slikanje MR mozga ili nekog drugog dijela tijela

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Treba mi pomoc.kako naruciti dijete na mri mozga uz opću anesteziju na REBRU?
    Zovem i zovem i nikako ih dobiti.
    Jel imam krivi broj.zovem centralu,oni me valjda prebace i onda se nitko ne javi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Treba mi pomoc.kako naruciti dijete na mri mozga uz opću anesteziju na REBRU?
    Zovem i zovem i nikako ih dobiti.
    Jel imam krivi broj.zovem centralu,oni me valjda prebace i onda se nitko ne javi.
    Na web stranic KBC Rebro imaš upute: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n.../novo/postupak

Na toj stranici pogledaj zadnji red - upute za naručivanje za MR: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n...ka_rezonancija

Nakon toga klikom na crvena slova "ovdje" dođeš na ovo mjesto: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n...ancija/kontakt

Tu ti piše e-mail i fax na koji treba poslati uputnicu i ostale podatke.

Na tvom mjestu, ja bih samo na taj e-mail poslala upit "Poštovani, trebam naručiti dijete staro 2 godine na tu-i-tu pretragu, molim Vas ....bla bla..."

Nisam već dugo ništa trebala na Rebru pa ne znam kako ide, ali obično na e-mail odgovaraju odmah. Sretno!

Inače, zašto to ne napravi djetetov pedijatar, odnosno med.sestra u ordinaciji pedijatra?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Na web stranic KBC Rebro imaš upute: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n.../novo/postupak

Na toj stranici pogledaj zadnji red - upute za naručivanje za MR: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n...ka_rezonancija

Nakon toga klikom na crvena slova "ovdje" dođeš na ovo mjesto: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n...ancija/kontakt

Tu ti piše e-mail i fax na koji treba poslati uputnicu i ostale podatke.

Na tvom mjestu, ja bih samo na taj e-mail poslala upit "Poštovani, trebam naručiti dijete staro 2 godine na tu-i-tu pretragu, molim Vas ....bla bla..."

Nisam već dugo ništa trebala na Rebru pa ne znam kako ide, ali obično na e-mail odgovaraju odmah. Sretno!

Inače, zašto to ne napravi djetetov pedijatar, odnosno med.sestra u ordinaciji pedijatra?
    U zd smo radili eeg i uredan je.a iduci korak je mri mozga pod anestezijom.oni to u zd ne rade.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I puno hvala na info.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U zd smo radili eeg i uredan je.a iduci korak je mri mozga pod anestezijom.oni to u zd ne rade.
    Ne dovodim u pitanje pretragu - znam da mora ici, ali zasto NARUCIVANJE pregleda nije obavio netko iz ordinacije pedijatra nego su to prepustili roditeljima, pa sad moras gatati kako do njih? Ali nadam se da ces uspjeti bez problema i da ce sve biti dobro.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne dovodim u pitanje pretragu - znam da mora ici, ali zasto NARUCIVANJE pregleda nije obavio netko iz ordinacije pedijatra nego su to prepustili roditeljima, pa sad moras gatati kako do njih? Ali nadam se da ces uspjeti bez problema i da ce sve biti dobro.
    Aha.a eto neznam ni ja.
    A audiolog u zd kad je svoje obavila lipo mi je dala cili popis da izaberem bolnicu i preporucila koju.za daljnju obradu.
    Volila bi ja da je i sad tako sa neuropedijatricom bilo.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jako su brzi.
    u roku 2minute sam dobila odgovor na email.

evo da znate.
    MR za dijete u anesteziji se dogovara s bolničkim odjelom na koji će se dijete zaprimiti. Molimo kontaktirajte gl. sestru dječje neurologije na 01/2367-801, a za apartmanski smještaj potrebno je kontaktirati naš poslovni centar na broj 01/2388-029.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I naravno glavna sestra poklapa slusalicu stalno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I naravno glavna sestra poklapa slusalicu stalno.
    Probaj i do njih e-mailom: predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr

Evo tu sam to našla, negdje usred stranice: http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_z...ku_neurologiju

Sretno!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Probaj i do njih e-mailom: predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr

Evo tu sam to našla, negdje usred stranice: http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_z...ku_neurologiju

Sretno!

hvala.

poslala sam sad i email na tu adresu.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

termin smo dobili u 04/2016

prije toga moramo jednom doći kod njihovog neuropedijatra u ambulantu.jer i on mora pogledati dijete i dati svoj nalaz.kao mora imati svog neuropedijatra i kod njih,ne samo u zd.to kroz ovih godinu dana da obavimo.moram i za to zvati da nam daju termin.

eto da znate protokol ako vam dijete ide na MRI mozga uz opću anesteziju

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Za godinu i 3 mjeseca !!?? Mislim hvala Bogu da nije nista hitno i da je dijete ok, ali opet da se tako dugo čeka... Stvarno nam je zdravstvo u k...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Za godinu i 3 mjeseca !!?? Mislim hvala Bogu da nije nista hitno i da je dijete ok, ali opet da se tako dugo čeka... Stvarno nam je zdravstvo u k...
    da je nešto hitno skupila bi novce i privatno.nebi mogla izdržati u strahu toliko.

a ovako kad on napreduje lipo u govoru i drugi nalazi su ok onda možemo čekati.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ma naravno, nisam ni mislila da je tebi to ok. Već da se uopće na bilo kakvu pretragu tako dugo čeka..a još je i dijete u pitanju..
    Mislim meni to nije normalno, a to je naša Hrvatska realnost..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da je nešto hitno skupila bi novce i privatno.nebi mogla izdržati u strahu toliko.

a ovako kad on napreduje lipo u govoru i drugi nalazi su ok onda možemo čekati.
    Možda se to pomakne na ranije nakon pregleda "njihovog" neurologa, ako daju neki normalan termin.

Ali slažem se - ovo čekanje dulje od godine dana je stvarno strašno.... Baš me neugodno iznenadilo. I onda pričaju o važnosti rane intervencije - ufff....

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Morate shvatiti da naručuju po prioritetima, a za hitna stanja je MR odmah dostupan.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Morate shvatiti da naručuju po prioritetima, a za hitna stanja je MR odmah dostupan.
    To o hitnosti mozete obisiti macku o rep.
    Prijr mj dana su ortopedi sumnjali na tumor u kolinu mojoj svekrvi.i napisali hitna magnetska.pa je dobila termin 06.2016

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislila sam da pričamo o djeci.
    Moja kći je uvijek dobila MR odmah.
    Pokojni otac ne, iako teško bolestan. Svaki MR je platio jer nije htio čekati.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Znam da kad je nesto hitno da te uguraju negdje.. Ali ! Primjer samo za redovnu kontrolu eeg-a u Klaićevoj 'otvaraju termine' u recimo 5.01. I sad moras zvati ( nema sanse da dobijes jer valjda 200 ljudi zove) ili moras ici tamo osobno, a rekli su nam da ljudi znaju cekati u redu od 6 ujutro. I obicno dobijes termin za 4-6 mj.Kad sam jednom zvala u 8.mj sestra mi reče: pa gospođo termini su popunjeni do kraja godine !! Kak bi ja sad eeg, trebala sam prije zvati...onda sam rekla da eto da sam znala da će mi i kad će mi dijete imat febr.konvulzije da bi zvala prije... Pa me uz uff ugurala..
    I sad kak smo nažalost često sad tamo u ambulanti i dugo čekamo promatram..4 sestre u ambulanti-ne potrgaju se bas nesto od rada, rade do 3 i kad je jedan čovjek u pol 3 izasao s djetetom s pregleda od dr i rekao im da trebaju sad djetetu napravit eeg skočile ko ofurene moraju one provjerit s dr jer sad je pol 3 , a to traje 30-45 min , kako sad...
    Pa si mislim zasto obican eeg radi samo do 15 h ? Nije neka nauka stavit kapu i gel djetetu i stisnut play. Pa zar ne bi mogla jedna sestra radit i u popodnevnoj, ako ne i nocnoj smjeni pa da nema vise guzvi, cekanja??
    Isto tako i za mr.. Pa nek zaposle i nove ljude-burza je ionak puna..
    Sorry na off topic..

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To o hitnosti mozete obisiti macku o rep.
    Nije baš tako za djecu i hitna stanja, bar mi nemamo takva iskustva na Rebru. Moja kćer je prije dvije godine godine bila naručena na MR cca dva mjeseca nakon operacije. Onda su nas pitali (ne znam koliko dana prije) da imaju hitno jednu jako bolesnu bebu i da bi oni njoj dali naš termin, s čim smo se mi odmah složili. Rekli su da će nama dati prvi slobodan (ako netko otkaže) termin i zvali su nas da dođemo na Badnjak (cca tjedan dana iza prvog termina).
    Ona je već bila "velika" 9 godina i do tada je jedan MR odradila sama, a ovaj put sam ja bila s njom unutra i držala sam ju za nogu. Dobila je slušalice s muzikom, za razliku od mene koja sam dobila samo čepiće

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da kad je nesto hitno da te uguraju negdje.. Ali ! Primjer samo za redovnu kontrolu eeg-a u Klaićevoj 'otvaraju termine' u recimo 5.01. I sad moras zvati ( nema sanse da dobijes jer valjda 200 ljudi zove) ili moras ici tamo osobno, a rekli su nam da ljudi znaju cekati u redu od 6 ujutro. I obicno dobijes termin za 4-6 mj.Kad sam jednom zvala u 8.mj sestra mi reče: pa gospođo termini su popunjeni do kraja godine !! Kak bi ja sad eeg, trebala sam prije zvati...onda sam rekla da eto da sam znala da će mi i kad će mi dijete imat febr.konvulzije da bi zvala prije... Pa me uz uff ugurala..
    I sad kak smo nažalost često sad tamo u ambulanti i dugo čekamo promatram..4 sestre u ambulanti-ne potrgaju se bas nesto od rada, rade do 3 i kad je jedan čovjek u pol 3 izasao s djetetom s pregleda od dr i rekao im da trebaju sad djetetu napravit eeg skočile ko ofurene moraju one provjerit s dr jer sad je pol 3 , a to traje 30-45 min , kako sad...
    Pa si mislim zasto obican eeg radi samo do 15 h ? Nije neka nauka stavit kapu i gel djetetu i stisnut play. Pa zar ne bi mogla jedna sestra radit i u popodnevnoj, ako ne i nocnoj smjeni pa da nema vise guzvi, cekanja??
    Isto tako i za mr.. Pa nek zaposle i nove ljude-burza je ionak puna..
    Sorry na off topic..
    Dvaput sam bila s malom na EEG-u u Klaićevoj, ok, frend mi tamo radi pa smo bili odmah primljeni, ali hoću reći da je osoblje tamo sjajno.
    Sestre koje tamo rade su stvarno za svaku pohvalu.
    Ne ulazim u njihov posao jer ne ulaze ni one u moj i smatram da ne mogu procjenjivati koliko one rade ili ne rade jer naprosto nisam stručna, ali sam na svojoj koži osjetila njihovu empatiju i stvarno su bile super prema meni koja sam se u tim trenucima doslovno raspadala.
    Poslije smo se prebacili u Vinogradsku jer su tamo bolji neuropedijatri.
    Inače, ne EEG se u Vinogradskoj puno manje čeka, max mjesec dana ako je stanje redovno pa zašto ne pokušaš tamo obaviti snimanje umjesto da čekaš u Klaićevoj tako dugo na red?

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Zato što je njena neuropedijatrica koja je vec 2,5 g vodi i lijeci u Klaićevoj. Žena je stručna, iskusna, ljubazna..zadovoljni smo s njom. Sumnjam da bi sad mogli snimit eeg negdje drugdje pa da to netko šalje u Klaicevu da ona pregleda..Općeniti smo sa svim doktorima u Klaićevoj zadovoljni ( a prošli smo ih dosta-sto kroz hitnu, što kroz dežurstva kad je bila hospitalizirana). Svi su ljubazni, dostupni, hoće sve pojasniti... Nismo zadovoljni sa dugim čekanjima za bilo koju pretragu ( npr uzv bubrega-3 mj, oftamolog-9mj). A sestre...su druga priča..nisu neljubazne, na prvu su sve dobroćudne...ali kad roditelj zatvori vrata i ode je druga priča... Mi smo imali sreću ( vezu) pa smo bili s malenom u apartmanu 2 puta po 10-ak dana.. Svega sam se nagledala..i uglavnom tada nisu sestre pune empatije-od njih 15 jeste jedna.. Al mislim ne moraju ni biti ovakve ili onakve, ali da posteno odrade svoj posao-utjese uplakano dijete, nahrane ga..ne frkću nosom kad opet tražis plahtu jer se dijete popišalo il povraćalo, a sama bi ju zamijenila...
    I zato sam rekla da je nikad nigdje necu ostavit samu.. Kad je zadnji put trebala u bolnicu nakon konvulzija u Klaicevoj nije bilo slobodnih apartm.nisu dali da budemo na stolici kraj nje 24 h, otisli smo u Zaraznu-tamo su nam dozvolili..
    Znam da ni u jednoj bolnici nije idealno, ali me strasno smeta sto uglavnom svagdje moras moliti, potkupiti ili traziti vezu da bi netko posteno odradio za sto je placen..
    I zato nisam zadovoljna uvjetima u zdravstvu kad znam da moze bolje..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A može i puno gore.
    Svi smo osjetljivi na djecu, ali napisati da od 15 sestara samo jedna je puna empatije nije u redu.
    Šta je s ostalih 14?!?
    Prošla sam sa kćeri i Klaićevu i Zaraznu i Vinogradsku gdje se i dalje liječi i u totalu sam zadovoljna i s osobljem i s liječenjem.
    Pogotovo kad se uzme cjenik pretraga pa se uzme u obzir da je za djecu to sve besplatno i usporedi koliko bi to koštalo negdje vani i kako bi to roditelji uopće platili.
    Nesmijemo biti nezahvalni i razmaženi, već donekle realni.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Mozda bi bilo bolje da ne uzurpiramo vise ovu temu jer vise ne pričamo o mr-u. Mozemo na neku drugu..Da osjetljiva na djecu-jesam, razmažena -nisam. Za vani kako je -konkretno znam za Njemacku, bila, vidjela, dozivjela..za djecu je zdravstvo besplatno i sve im je dostupno odmah i boravak uz dijete u bolnici pod normalno. Isto i za odrasle je besplatno-u zadnje vrijeme je uvedena participacija za jos neke lijekove, boravak u bolnici odrasli isto participiraju nesto sitno ( a ovisno i o primanjima). Naravno ako zivis tamo.
    Ne znam mozda sam ja u krivu-mozda je med.sestri na odjelu u opisu posla samo davanje lijekova ,mjerenje temp. tj pracenje medicinskog stanja i presvlacenje kreveta, ostalo bolesnici sami trebaju odraditi pa bila to i djeca..
    Ako te zanimaju argumentirani detalji sto sam vidjela i dozivjela na odjelima napisat cu na drugoj temi..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ništa nije besplatno.
    Apsolutno ništa.
    Ni kod nas, a ni vani.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

od kad je takva gužva za eeg,ja sam radila početkom petog mjeseca,negdje popodne čekala sam termmin 3 tjedna, bilo je u pitanju dete od 8.5 god

ovo za MR je blago rečeno katastrofa, uskoro ću i ja morat s najstarijim na Mr, ispada da ću morat baš na Rebro jer ne rade MR srca svugdje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.01.2015. at 16:19

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo mr po protokolu za epilepsiju cekali 6mjeseci u Klaicevoj prije 3god, vidim nije ni sada bolje. :/ U Vinogradskoj su probali napraviti bez narkoze ali naravno da nije uspjelo jer je dijete nemirno bilo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

as da li se bez anestezije ipak čeka manje?

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

U Vinogradskoj su mu probali napraviti u toku hospitalizacije bez anestezije (odnosno dobije neki sirup samo?) tako da vjerujem da da. Barem se nadam.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Mi u Klaicevoj cekamo 3 mj ,ali to nas je dr narucila preko dnevne bolnice da prije dođemo na red, inace neznam koliko bi cekali..

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Evo neki podaci za odrasle-koliko se gdje ceka..

http://www.jutarnji.hr/prica-zene-s-...mene-/1271826/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Što reć

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali to je poluinformacija, moći ćeš uzeti uputnicu, pa opet mjesecima saznavati gdi i kad možeš pitat dal ti to neko može napraviti.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma pustite Jutarnji.
    Senzacionalističko pisanje nebili prodali koji primjerak novina više, fuj.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zna li netko kakav je postupak u Vinogradskoj? Da li se beba održava budnom noću ili je dovoljan sirup? Radi se o bebi od 3 mjeseca.

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moj je imao 3 godine, probudili smo ga ranije nego inace i dobio je sirup. Kod mr-a su mu stavili slusalice da mu ne buci toliko, nije bio sam za vrijeme snimanja. Obzirom da je vec veliki i da je uredaj jako bucan preplasio se tako da snimanje nije uspjelo nego ga je ponavljao u Klaicevoj pod anestezijom. Obzirom na dob bebice kod vas bi moglo proci. Sretno!

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jaffa - hvala!

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Imate li iskustva sa snimanjem MR mozga kod djeteta od nepunih 7 godina. Pitali su me hoćemo li s anestezijom ili bez, obzirom da ne znam kako to sve izgleda zanima me jeste li uspjevali bez anestezije s ovolikom djecom.
    Ne znam šta odgovoriti, on je dosta staložen ali ne znam što nas čeka.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma ne treba ti anestezija. Moja je to sa 6 godina odradila bez anestezije. Pripremi ga na buku, slusalice i na to da mora biti miran.
    Slozi doma ko neki tunel pa ga uvlaci unutra da stekne dojam kako je to.
    Dok je moja klinka radila MR, bila sam u prostoriji i cijelo vrijeme ju mazila po nozi.

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nama su rekli da je moguce ponavljanje mr-a uskoro i probali bi bez anestezije. Sada ce 7godina. Sa 3 nismo uspjeli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •