Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Multipraktik, mini chopper...?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Multipraktik, mini chopper...?

Nemam ni jedan od ovih aparata, a planiram nešto uzeti jer uskoro krećemo s kašicama u dohrani...
    Što mogu s prvim, a što s drugim? I kakva je razlika uopće? Voljela bi nešto što radi kašice, frape, usitnjava...
    Vidjela sam u Konzumu neki mini chopper (ne znam firmu), učinio mi se zgodan, košta nekih 200 kn.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ako ga kupuješ samo zbog dohrane nije ti potreban. Dođi na podforum Dohrana, ima hrpa savjeta o početku dohrane.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma ne samo zato, i zbog svog gušta :D

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja imam Bosch-ov mini-chopper i štapni mikser i ja sam ih puno upotrebljavala za svoje dvije, ali samo možda prvih dva mjeseca, poslije sam sve gnječila vilicom.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma ne samo zato, i zbog svog gušta :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja imam Moulinex mini chopper i super mi je. Ne koristim ga za kašice, ali za sve ostalo da. Luk u njemu seckam i više nema "plakanja", npr. sirovu cveklu, kelerabicu i mrkvicu u njemu usitnim za salatu (umesto da naribam), ma obožavam ga. Sad sam pravila domaću vegetu, usitnila sam mrkvicu, kelerabicu, koren i list peršuna i tako ostavila da se suši par dana :D

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja imam mini-chopper i bez obzira na dohranu teško bih navikla bez njega. Skoro sve sjeckam.
    Nedavno mi se stari pokvario i bila sam mjesec dana bez pa mi je fakat falio. Pogotovo za luk.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kolko košta taj Moulinexov?
    Ja sam izgubila dio iz svog starog choppera i za poludit mi je bez njega, plačem što od jada, što od luka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Kolko košta taj Moulinexov?
    Ja sam izgubila dio iz svog starog choppera i za poludit mi je bez njega, plačem što od jada, što od luka
    Potpuno te razumem. Moj je koštao, ali zaista jakooooo davnoooo negde oko 35 eura. Ja radije neću staviti luk u jelo, ili ću prepoloviti potrebnu količinu ako treba da seckam 8)

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Sad sam pravila domaću vegetu, usitnila sam mrkvicu, kelerabicu, koren i list peršuna i tako ostavila da se suši par dana :D
    Ovo mi je super ideja!!!
    Ma mislim si da si onda ipak uzmem mini chopper, nadam se da mogu u njemu i mixati i kašice, frape, šlag i sli.- ili nije tako?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Iskreno za frape i šlag nemam pojma. Moja mama je Nađi jednom smiksala kašicu u tome i to je onako potpuno tečno tj. kašasto bilo, uopšte se nije naziralo da su to nekad bila zrna riže i jabuka Tako da predpostavljam da može sve.
    http://ecx.images-amazon.com/images/...3L._AA280_.jpg
    to je baš ono što ja imam

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi koristimo samo štapni mikser, imamo i Philipsov multipraktik ali ga, NIKADA, do sada (lažem, osim jednom za frape od banana) nismo upotrijebili. Sa štapnim mikserom odlično napravim i pire krumpir!!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

No dobro, ja sam na kraju ipak kupila spravu u Konzumu, koštala je 199 kn, zove se BOB HOME- MAGIC CHOPPER. Ima posudu za sjeckanje i miksanje. U sjeckaču sam danas u roku par sekundi nasjeckala luk+ češnjak, a apsolutno me oduševilo mljevenje oraha- u par sekundi izmljeveni ko na mašinicu! U mikseru smo do sada radili frape i paštetu od tunjevine.
    Kažem mužu- da to nemam, sad bi te poslala po to da mi kupiš!
    Već sam zaljubljena, a chopper i ja se volimo tek 2 dana...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma chooper je prava stvar, nema vise plakanja :D

sve sitni za sekundicu, a multipraktik mi koristi za sve, ljena sam mikser drzati u ruci i vrtiti jer ovdje setam kuhinjom dok on sam radi
    jedino ne preporucujem gorenje, nama je jako brzo riknuo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •