Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Soja sos

  1. #1
    little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Postovi
    325

    Početno Soja sos

    Koristite ga, ako da koji, i u kojim jelima? Strogo azijskim, ili i za vise domace recepte? Ja strogo koristim samo Kikkoman, jedini je kod nas koji mozes naci na vise mjesta, a da je bas prirodan...

  2. #2

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    2,557

    Početno

    ...samo kad kuham recepte iz kineske kuhinje...

  3. #3
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Kikkoman radi uglavnom umake tipa ketjap manis, ketjap medja i slično, a oni idu u indonezijsko-malezijsku kuhinju i zaslađeni su. Koristim ketjap medja za satay. Za većinu ostale azijske hrane koristim tamari, a nastojim kupiti iz pouzdanog izvora.

    Mislim da niti jedan sojin umak nije za malu djecu.

  4. #4
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    Ja ga malo stavim u paštete kada ih pravim. Npr. jučer je ostalo pečene piletine za koju znam da je sutra nećemo jesti (fine smo guze, mi bi svaki dan novo kuhano ) pa sam meso smiksala, dodala majoneze, senfa, soja-sosa...
    Soja-sos je slan pa treba paziti sa soli (uglavnom je ne treba).

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •