Citiraj anima prvotno napisa
Citiraj nataša prvotno napisa
ma daj, pa djeca imaju tako čudne i neobične trenutke dok su tako mali, da ako bi se za svaki strašno zabrinuli, svi bi bili mi roditelji na psihijatriji! ne kažem da ne treba provjerit, ali mislim da je to samo dio odrastanja i da, nažalost, dogodilo se poslije visoke temperature pa si to povezala s tim i još se više brineš! šta je sa djecom koja masturbiraju? također su van ovog svijeta tih trenutaka, to sam baš čitala i bilo mi čudno,a li eto...i mi se odrasli zamislimo nekad i ne možeš nas dozvati ni pod razno.
odi kod pedijatrice, za svaki slučaj, sumnjam da će te upućivati dalje, i ako bude, to će zato da skine svaku ogovornost sa sebe

opusti se
uopće se ne može uspoređivati sa masturbacijom, moja Nina to izvodi od 4. mjeseca i nikad nije izgubila svijest, jest da je u svom svijetu ali ju vrlo lako možeš dozvati, i ona to odmah prestane raditi, tako da to nije niti približno isto...
a za ovaj slučaj svakako treba tražiti savjet liječnika ~~~~~~~~~~
a ovo je bila samo usporedba malo neobičnijeg djetetovog ponašanja, nikako dijagnoza, sAmo usporedba, vratite se malo na temu pa ćete vidjeti da ima sličnosti, kao i sa nekim drugim stvarima u djetetovom razvoju, , ali ovo mi je bilo najfriškije, AKO DOZVOLITE!